25.09. u 21h na TV Pink-u zenski baraz za NOVE ZVEZDE GRANDA najava

Ove subote 25.09.2010. od 21:00h na televiziji “Pink” možete pogledati ženski baraž za Nove Zvezde Granda. Predstaviće se 11 takmičarki koje će se ravnopravno boriti za prolaz u dalji tok takmičenja. U narednu fazu prolaze samo 2 takmičarke tako da nas svakako očekuje jako uzbudljivo i krajnje neizvesno takmičenje.

Kao i uvek samo na našem web sajtu možete saznati sve o tome koje su to takmičarke ušle u baraž i naravno nešto više o svakoj takmičarki ponaosob:
1. Nataša Milinčić ( rođena je 22.09.1979. godine u Prokuplju). Za sebe kaže da je snalažljiva, istrajna i oprezna. Završila je Visoku tekstilnu strukovnu školu za dizajn, tehnologiju i menadzment u Beogradu. Interesuju je moda, pevanje i muzika. Omiljeni crtani film joj je “Sunđer Bob”.
Učestvovala je u Zvezdama granda u sezoni 2008-2009 kada se takođe jednom našla u baražu, ali nije prošla dalje. Pevala je pesmu “Bato” od Kaliopi i bila je obučena skroz u crno, koja joj je omiljena boja.
2. Sanja Veličković ( rođena je 1988. godine u Boru). Učestovala je takođe u “Idolu”. Po izgledu neodoljivo podseća na Tanju Savić. Pevala je uglavnom pesme u pop fazonu i takođe se takmičila u baražu Zvezda Granda u sezoni 2008-2009 sa pesmom “Godine” od Viki. Mnogi su tada smatrali da je bila jedna od favorita takmičenja.
3. Slađana Stajić ( rođena je 20.06.1986. godine u Subotici). Ostala je upamćena po tome što je bila najverniji navijač Nebojše Vojvodića, koga je pratila i za koga je navijala u svakoj emisiji Zvezda Granda gde se on takmičio. Takođe je učestvovala u Zvezdama granda u sezoni 2008-2009 kada je ispala zajedno sa svojom imenjakinjom Slađanom Miljković. Tada je otpevala pesmu “Crne kose”, koja joj očigledno nije “legla”.
4. Slađana Miljković ( rođena je 1983. godine u Leskovcu). Pevala je malo poznatu pesmu od Lepe Brene “Imam pesmu da vam pevam” sa kojom nije uspela da se plasira u sledeći krug takmičenja. U baražu je kasnije pevala pesmu “Pala ćuprija” i tada je definitivno ispala iz takmičenja u sezoni 2008-2009. Darko Filipović joj je pružao veliku podršku pošto su zajedno bili članovi Kulturno umetničkog društva iz Leskovca punih 6 godina. Takođe je zanimljivo da je sa Slobodanom Batjarevićem – Cobetom išla u istu Osnovnu školu. Izjavila je kako je trenutno u ovom baražu velika konkurencija i kako neće biti ništa strašno ako ispadne.
5. Nevena Stajčić ( rođena je 12.03.1986. godine u Beogradu). Učestvovala je u Zvezdama Granda u sezoni 2008-2009. Studira Fakultet organizacionih nauka u Beogradu. Bavi se plesom, igranjem i pevanjem. Smatra da je za uspešan nastup pored pevanja neophodan i dobar scenski nastup i izgled, što ona svakako ima.
6. Marija Stojičević ( rođena je 23.08.1986. godine u Petrovcu na Mlavi). Učestvovala je u Zvezdama Granda u sezoni 2008-2009. Nije se predstavila u baš sjajnom izdanju i više je ostala upamćena po lepom izgledu nego po dobrom glasu.
Predstavila se pesmom “Zaplakaćeš na mojoj strani kreveta”. 2009.-te godine je izdala singl pesmu ” Koktel od kokosa”, za malo poznatu kuću Lunatic music star, sa kojom nije doživela neki uspeh. Trenutno živi u Beogradu.
7. Marija Lazić ( rođena je 1988. godine u [abcu). Učestvovala je u Zvezdama Granda u sezoni 2008-2009. Predstavila se pesmom "Kao so u moru" i pesmom "Lijte kiše" u baražu. Trenutno živi u [abcu i nastupa kao pevačica u bendu "Night Band", po raznim diskoteka u [abcu i okolini. U vezi je sa klavijaturistom benda Igorem. Prijateljica je Milene ]eranić sa kojom je inače nastupala u istoj sezoni i na facebook-u fan je grupe u kojoj se traži da Milena ]eranić ostane u Grandu.
8. Jovana Lazić ( rođena je 1990. godine u Sremskoj Mitrovici). Učestvovala je takođe u sezoni 2008-2009.
Predstavila se pesmom Jelene Tomašević “Okeani” koju je otpevala savršeno. Ispala je sa pesmom Zajdi, zajdi u baražu.
Svakako da ova vest koja sledi mnoge će iznenaditi, a možda čak i Sašu Popovića.
A Ekskluzivno, pre nekoliko dana ova takmičarka je na svom facebooku izjavila sledeće:
“Neću se takmičiti… Zato što je moj život od kad sam ispala krenuo u drugom pravcu, ove godine sam upisala fakultet i hoću da se posvetim njemu i trenutno poslu koji radim.”
Da li će se u međuvremenu predomisliti, ostaje da vidimo u subotu.
9. Jelena Durković ( rođena je 01.07.1985. godine u Prištini). Završila je Srednju Medicinsku školu. Zbog ratnog stanja 1999. godine iz Prištine se preselila za Beograd, gde je počela da se bavi muzikom. Živi u naselju “Save Kovačević” u Zemunu.
Veliki je ljubitelj životinja i kako kaže, novcem od pevanja bi sagradila azil za napuštene životinje. Trenutno peva za “Mystery Bend” iz Beograda po diskotekama i splavovima. Takođe je dobila glavnu žensku ulogu u filmu “Uber life”
u kome glavnu mušku ulogu tumači Milutin Milošević, glavni glumac filma “Beogradski fantom”. Zanimljivo je da je u pitanju potpuna novost kako su je nazvali “filmski eksperiment” u kome gledalac određuje dalji tok filma.
Nastupala je takođe u sezoni 2008-2009.
10. Bojana Šarović ( rođena je 1984. godine u Subotici). Nastupala je u sezoni 2008-2009. Kako je izjavila na takmičenje se prijavila
na nagovor svojih roditelja. Udata je i sa suprugom živi u Subotici. Velika je prijateljica Slobodana Vasića čija je inače i komšinka i sa kojim zajedno nastupa po “tezgama” i koga smatra kao svog mlađeg brata. Prija joj puno što je porede sa Tanjom Savić i volela bi da ima karijeru kao što je njena. Od svih takmičarki iz sezone 2008-2009, Bojana je svakako najviše pesama otpevala i najdalje prošla i logično je da je jedan od glavnih favorita za dalji prolazak.
11. Mirjana Mirković ( rođena je 1984. godine u Valjevu). Nastupala je u sezoni 2008-2009. Takođe se takmičila i u sezoni 2005, ali ni
tada nije imala uspeha. Živi u Valjevu i kako se pisalo najmanje se družila sa ostalim takmičarima iz sezone 2008.
izvor

25.09. u 21h na TV Pink-u zenski baraz za NOVE ZVEZDE GRANDA najava
 
Femina
Objavi na Fejsbuku

Grand Pricaonica - Grand Chat

Prijatelji Zvezde Granda

Reklama 9 - Ad position 9

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 10 - Ad position 10

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 11 - Ad position 11

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING
Zvezde Granda