Anabela i Vlada novi "Zvezde Granda" voditelji

Pevačica i bivša učesnica "VIP Velikog brata" Anabela Bukva (Funky G) i voditelj "Sitija" i bivši farmer Vladimir Stanojević najverovatnije će biti novi voditeljski par muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", piše današnji "Press“

Saša Popović je o tome već razgovarao sa Anabelom i Vladom, koji su trenutno u žiži javnosti zbog učešća u rijalitijima.

 

"Popović nikada nije pogrešio pri izboru voditeljskog para za Zvezde Granda i ovoga puta odlučio je da angažuje Anabelu i Vladu. Pre njih kao odlični voditelji ovog muzičkog šoua pokazali su se Ena Popov i Marko Miljković, potom i Silvija Nedeljković i Nemanja Stevanović. Saša je već razgovarao sa Anabelom i Vladom, iako u rezervi ima još dva para čija se imena za sada drže u tajnosti. Konačnu odluku doneće za mesec dana, budući da je početak "Zvezda Granda" planiran za septembar“, rekao je izvor "Pressa“.

 

 

 

Vlada nije želeo da potvrdi, ali ni da demantuje da će se naći u ulozi voditelja "Zvezda Granda".

 

"Otkad sam izašao sa "Farme" postoje spekulacije da ću voditi "Zvezde Granda", ali kada bude nešto konkretno i zvanično, moći ću o tome da pričam. U svakom slučaju, bilo bi mi drago da Anabela bude moja partnerka“, rekao je Vlada kroz smeh.

Anabela i Vlada novi
 
Femina
Objavi na Fejsbuku

Grand Pricaonica - Grand Chat

Prijatelji Zvezde Granda

Reklama 9 - Ad position 9

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 10 - Ad position 10

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 11 - Ad position 11

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING
Zvezde Granda