Bojan Petrović, zvezda granda, optužen za kradju 4 000 000
Zvezda „Granda“  proneverila  4.000.000 ?
Pre nego što je rešio da zapeva pred televizijskom publikom, Bojan Petrović, kandidat koji je pre deset dana ispao iz takmičenja za „Zvezde Granda“, prošle godine bio je priveden i to zbog optužbe za proneveru četiri miliona evra!
Ova vest, koju su objavile jedne dnevne novine u martu prošle godine, sada je tako dodatno dobila na aktuelnosti. Prema onome što se tada moglo pročitati, pevač i novopečeni suprug astrologa Sanje Colje pre godinu dana je sa još 12 osoba podigao 275 kredita u NLB banci, od čega su pribavili protivpravnu korist. Na optužnici Specijalnog tužilaštva, pored Bojana našlo se još 11 muškaraca i jedna žena, a oni su optuženi za zločinačko udruživanje, zloupotrebu službenog položaja i pranje novca. Ova kriminalna grupa je funkcionisala u periodu od marta 2006. do kraja januara 2007. godine, a Bojan je optužen da je posredovao u pronalaženju osoba koje su predavale lažne zahteve za kredit, a potvrde o zaposlenju im je izdavala firma „Tesiline grup“.

- Fizička lica su formalno podnosila zahteve za dobijanje kredita kod NLB kontinental banke, ekspozitura u Inđiji, pri čemu su im organizatori kriminalne grupe sačinili lažne potvrde o zaposlenju u njihovoj firm „Tesiline grup“ i potvrde o visini plate. Ove zahteve za dobijanje kredita odobrio je šef ekspoziture u Inđiji, iako je znao da podnosioci zahteva ne ispunjavaju uslove za dobijanje kredita, tako da je i protiv njega podneta prijava - stajalo je između ostalog u optužnici Specijalnog tužilaštva.
Nakon što su krediti odobreni, gotov novac u iznosu od 3.497.000 evra i 963.480 švajcarskih franaka, u dinarskoj protivvrednosti, vođe grupe su preuzele novac i međusobno podelili.

.banner_text_link { text-align: right; }.banner_text_link a { font-size: 12px; color: rgb(204, 204, 204); }.banner_text_link a span { font-size: 10px; }.banner_text_link a:hover { color: rgb(102, 102, 102); }

Kako bismo dobili komentar, pozvali smo Bojana, koji nam je potvrdio ovu priču.
- Jedino što mogu da vam kažem jeste da je istina da sam optužen. Ne smem nikakve informacije da dajem zato što je proces još u toku - rekao je Bojan za naš list.

 

Saša Popović: Šokiran sam tom informacijom

Direktor „Grand produkcije“ Saša Popović bio je šokiran informacijom da je bivši učesnik njegovog takmičenja osumnjičen za kriminalne radnje.
- Zatečen sam tom informacijom. Kad nam kandidati dolaze na audicije, proveravamo njihovo pevanje, ali ne i to da li imaju dosije u policiji. Jednostavno, činjenica da se slobodno kreću čim mogu da dođu na audicije i takmičenje nam je dovoljna da ne sumnjamo u njihovu prošlost. Kako stvari stoje, od naredne sezone ćemo morati finalistima da proveravamo da li protiv njih postoji optužnica - rekao nam je Popović.

Bojan Petrović, zvezda granda, optužen za kradju 4 000 000
 
Femina
Objavi na Fejsbuku

Grand Pricaonica - Grand Chat

Prijatelji Zvezde Granda

Reklama 9 - Ad position 9

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 10 - Ad position 10

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 11 - Ad position 11

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING
Zvezde Granda