Brena zabrinuta za majku posle smrti svoga oca

Posle očeve smrti, Lepa Brena zabrinuta za majku

Lepa Brena koja je u ponedeljak sahranila oca Abida Jahića , zabrinuta je za zdravstveno stanje majke Ifete. Poznata pevačica odlučila je da neko vreme ostane u Brčkom, kako bi se našla majci koja je skrhana bolom zbog iznenadnog gubitka supruga.

"Posle sahrane Brena je stalno uz majku i ne želi da je ostavi nijednog trenutka samu. S obzirom na to da sebi ne može da oprosti što je dozvolila da je lekari ubede kako zdravstveno stanje njenog oca nije ugroženo, Brena je odlučila da neko vreme provede u Brčkom sa svojom porodicom" – navodi sagovornik blizak porodici Živojinović.

Pevačica Goca Božinovska, koja je juče prisustvovala sahrani,  rekla je da, iako su skrhane bolom, Brena i njena majka dostojanstveno podnose sve.

"Brena je hrabra žena koja je dostojanstveno ispratila oca na večni počinak. Za nju i njenu porodicu, on će uvek nastaviti da živi u njihovim srcima. Majci Ifeti je baš teško, jer je izgubila svog životnog saputnika. Nije viđena na pogrebu zato što njihova vera ne dozvoljava da supruge prisustvuju dženazi" - rekla je Goca.
Brena zabrinuta za majku posle smrti svoga oca
 
Femina
Objavi na Fejsbuku

Grand Pricaonica - Grand Chat

Prijatelji Zvezde Granda

Reklama 9 - Ad position 9

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 10 - Ad position 10

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 11 - Ad position 11

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING
Zvezde Granda