Buduća zvezda „Granda“ podržava zabranu svoje matične kuće
Iako je pre samo nekoliko dana zvanično potpisala ugovor sa najjačom produkcijskom kućom u zemlji, Edita Aradinović smatra da „Grand“ treba ukinuti! Naime, na njenom profilu na internet mreži „fejsbuk“ stoji da mlada pevačica podržava akciju ukidanja ove diskografske kuće jer „loše utiče na ljude“.
Edita: Ukinimo „Grand“!

- „Grand“ loše utiče na ljude, životinje, biljke i vanzemaljce. Ukinimo ga! - glasi naziv grupe, koja broji više od 58.000 članova, a čiji je član i mlađa sestra poznate pevačice, Indi.
Šta se izdešavalo u Editinoj glavi, pa je umesto da ostane dosledna teoriji grupe čiji je član, pohrlila ka diskografskoj kući koja „loše utiče“ ili je možda zaboravila da se iščlani iz ove „hejt“ grupe. Da li je izrevoltirana činjenicom što je njena starija sestra Indi skinuta sa „Pinka“, samim tim i sa „Granda“, pohrlila u ovu grupu ili zaista ne voli ono što plasira najjača produkcijska kuća u okruženju, ostalo je nepoznato jer do završetka ovog broja nismo uspeli da stupimo u kontakt sa Editom, ali da će imati šta da objasni, imaće...

Buduća zvezda „Granda“ podržava zabranu svoje matične kuće
 
Femina
Objavi na Fejsbuku

Grand Pricaonica - Grand Chat

Prijatelji Zvezde Granda

Reklama 9 - Ad position 9

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 10 - Ad position 10

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 11 - Ad position 11

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING
Zvezde Granda