BURSAĆEVA OPROSTILA DEČKU BATINE!

Aleksandra Bursać obnovila vezu s biznismenom Darkom Nedeljkovićem i otputovala sa njim u Egipat bez znanje svoje majke

 

Oprostila je dečku žestoke batine!
Aleksandra Bursać, plavokosa zvezda „Granda“, nedavno je obnovila vezu s biznismenom iz Frankfurta Darkom Nedeljkovićem, sa kojim je raskinula početkom ove godine, nakon što ju je pretukao. Posledice tog fizičkog napada na nju videla je i publika „Grand festivala“, na kojem je pevala sa krvavim okom.

Njih svoje su pre nedelju dana otputovali u Egipat, kako bi mogli da nadoknade vreme koje prethodnih meseci nisu proveli zajedno. Osim toga što je rešila da zaboravi batine, Aleksandra je prećutala mami da se pomirila sa Darkom i da idu zajedno na more.

- Ne sme majci da kaže da je ponovo u vezi s biznismenom iz Frankfurta, jer ona to ne bi dozvolila - tvrdi osoba koja je veoma bliska s plavokosom pevačicom i dodaje:
- Otputovala je u Egipat, a majci je rekla kako ide s najboljom drugaricom i frizerkom Milanom, koja je i zaista krenula s njom, ali da bi joj bila „paravan“. Biće velikih problema kad se bude vratila. Mnogo toga će morati da objasni mami. Ne bih joj bio u koži, zaista.

A dok ne dođe vreme da položi račune, pevačica će morati da smisli neku dobru priču. Sumnjamo da će „piti vodu“, al’ ništa drugo joj ne preostaje.

BURSAĆEVA OPROSTILA DEČKU BATINE!
 
Femina
Objavi na Fejsbuku

Grand Pricaonica - Grand Chat

Prijatelji Zvezde Granda

Reklama 9 - Ad position 9

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 10 - Ad position 10

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 11 - Ad position 11

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING
Zvezde Granda