Cecina i Karleusina dvojnica u novim zvezdama granda
Ko-je-Cecina,-a-ko-Jecina-dvojnica-u-Zvezdama-Granda?

Nove kandidatkinje za “Zvezdu Granda” Andreana Čekić i Sanja Rilaković privukle su veliku pažnju publike zbog velikih vizuelnih i vokalnih sličnosti sa Cecom i JK.Nova sezona muzičkog takmičenja “Zvezda Granda” startovala je u subotu, ali se novi kandidati još uvek nisu predstavili gledaocima.

No, ako je suditi po video klipovima i fotografijama koje su mediji uslikali u Babama, najviše pažnji domaćeg auditorijuma koji prati pomenuto takmičenje privukle su dva ženska takmičara.

Narod ih je odmah prepoznao. Jedna je Ceca, druga Jeca.

Crnokosa Andreana Čekić iz Beča publiku je oduševila svojom interpretacijom pesme “Ja ću Prva”, koju u originalu peva Svetlana Ceca Ražnatović.

Njena boja glasa neodoljivo podseća na vokalne sposobnosi najveće folk zvezde u našoj zemlji, što je posebno oduševilo publiku i pre početka takmičenja je izdvojilo kao jednog od favorita.Druga devojka koja je skrenula pažnju medija i publike je plavokosa Sanja Rilaković, koja stasom, gestikulacijom, mimikom neodoljivo podseća na našu najveću pop zvezdu Jelenu Karleušu. Oni koji su čuli njeno izvođenje pesme “Tihi Ubica” kažu i da glasovno podseća na pomenutu pevačicu.E sad, iako su njih dve uspele da svojom sličnošću sa Jecom i Cecom skrenu pažnju na sebe ne znači i da će biti i finalistkinje samog takmičenje, ali će im sigurno mnogo pomoći u samom početsku s obzirom da pomenute pevačice imaju pravu armiju fanova iza sebe.

Da bi ste se uverili u pomenute sličnosti donosimo vam i dva video klipa. Poslušajte kako je Andrena Čekić otpevala pesmu “Ja ću Prva” i Sanju Rilaković i njenu interpretaciju numere “Tihi Ubica”.

Cecina i Karleusina dvojnica u novim zvezdama granda
 
Femina
Objavi na Fejsbuku

Grand Pricaonica - Grand Chat

Prijatelji Zvezde Granda

Reklama 9 - Ad position 9

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 10 - Ad position 10

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 11 - Ad position 11

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING
Zvezde Granda