Dragana Milošević nova voditeljka Grand show-a
Dragana-Milosevic-je-nova-voditeljka-Grand-show-a

Posle višemesečne drame na Farmi između popularno nazvanih Ćeranića i Grand balerine Dragane Milošević, kao i njenog ulaska u superfinale ovog rijaliti šou programa, ostalo je neizvesno šta će se desiti sa karijerom ove mlade devojke.

Saša Popović nije želeo da raspravlja o ovoj temi, međutim mnogi su nagađali da će se Dragana naći u ulozi voditeljke nove sezone „Zvezda Granda“. Ipak Saša nije želeo da napravi grešku kao sa Silvijom i Nemanjom kada je ulogu voditelja dao početnicima koji se nisu sjajno snašli te je za ovu ulogu angažovana Ljubinka Dobrosavljev, bivšu voditeljku televizije Studio B.

Ipak do razrešenja je došlo. Dragana neće nastaviti da bude „samo“ još jedna Grand balerina jer je svojom popularnošću odavno prerasla tu ulogu. Naime, ona će se na sceni Grand šou-a pridružiti Dragani Katić i Tihomiru Tepiću i biće jedan od voditelja ovog grandioznog šou programa.

Izvor blizak bivšoj farmerki kaže da je Dragana veoma uzbuđena zbog nove uloge i da se polako sprema za sve što je čeka. Ipak skromna studentkinja turizma nije pravila nikakav problem i čak je bila saglasna da se vrati u Grandovo jato kao jedna od balerina.

Kako će se snaći u novoj ulozi ostaje nam da vidimo.

Dragana Milošević nova voditeljka Grand show-a
 
Femina
Objavi na Fejsbuku

Grand Pricaonica - Grand Chat

Prijatelji Zvezde Granda

Reklama 9 - Ad position 9

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 10 - Ad position 10

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 11 - Ad position 11

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING
Zvezde Granda