Droga i Prostitucija na Splavu Milana Mitrovića

 

Droga i prostitucija - Estradni umetnik Milan Mitrović, za kojeg se tvrdi i da je vlasnik splava-diskoteke „Harem" u Kuli, tužio je Dejana Sekea zbog navodne izjave da će taj objekat na Velikom bačkom kanalu biti stecište narkomana i prostitutki

Uvređen ... Pevač i ugostitelj Milan Mitrović Tenzije u Kuli rastu nakon pokušaja da se na Velikom bačkom kanalu, u blizini kuća i na uštrb zelene oaze i dečjeg igrališta na obali, postavi splav-diskoteka, jer je naznačeni vlasnik tog ugostiteljskog objekta pevač Milan Mitrović podneo tužbu protiv predstavnika pobunjenih građana Dejana Sekea za klevetu.

Mitrović, koji je poznat i kao učesnik takmičenja „Zvezde Granda", tužio je Sekea zbog navodnih izjava da će splav-diskoteka „Harem" biti stecište narkomana i prostitutki, i da vlasnik ovog objekta ima nameru da se bavi distribucijom narkotika „na veliko".

- Mladi pevač bio je prinuđen da podnese privatnu krivičnu tužbu, jer se već mesecima protiv njega iznose neistine da će se na splavu-diskoteci, za čije je lociranje dobio urednu dozvolu opštinskih vlasti u Kuli, baviti nedozvoljenim radnjama. Njegova namera je da se ozbiljno, na zakonit način, bavi ugostiteljskom delatnošću. Zbog toga želi da se putem sudskog postupka odbrani od kleveta. Nije mu cilj da dobije novčano obeštećenje za narušavanje ugleda, nego traži moralnu satisfakciju. Jednostavno, neće dopustiti da na njegovo ime padne bilo kakva ljaga ili sumnja - izjavio je za Press Mitrovićev advokat Željko Gvojić iz Sombora.

Prinuđen na tužbu

Ročište po privatnoj tužbi Milana Mitrovića biće održano idućeg meseca u Osnovnom sudu u Somboru. Mladi pevač je angažovao čak devet svedoka, od kojih Dejan Seke za većinu, kako kaže, nikad nije čuo.

Cisterna fekalija kao opomena?

Dejan Seke ističe da je tužba Milana Mitrovića najnoviji pritisak na njega sa ciljem da prestane da se opire postavljanju splava. Seke je po struci fizioterapeut i kaže da mu, otkako se otvoreno suprotstavio onima u lokalnoj vlasti koji podržavaju postavljanje splava, stalno dolaze inspekcije i proveravaju poslovanje njegove ordinacije. On je za Press prvi put otkrio da je u junu, na dan kada je održavana akcija „Očistimo Srbiju", neko istresao cisternu fekalija ispred njegove kuće, u kojoj je i njegova ordinacija. Fekalije su pokopali u zemlju on i građani koji zajedno s njim brane odmorište na kanalu od „Harema".

- Borbu protiv postavljanja splava, koji bi uništio mir nekoliko hiljada stanovnika u naseljima Geder i Crnogorski kraj, kao i dečji park i zaštićenu biljnu vrstu beli lokvanj, vodimo od septembra prošle godine, ali protiv NN lica jer uopšte nismo znali ko je vlasnik te plutajuće diskoteke. Tek u aprilu ove godine predsednik opštine Kula Svetozar Bukvić prvi put je javno saopštio da je vlasnik splava pevač Milan Mitrović, iako smo u međuvremenu saznali da je pravi vlasnik Martin Jovanović iz Vrbasa, koji je sad naveden kao jedan od Mitrovićevih svedoka. Nemam ništa lično protiv Milana Mitrovića, niti sam ikada izjavio da će zvezde „Granda", koje bi nastupale na splavu, biti paravan za organizovano rasturanje droge. Ali, objektivno, lokacija na kojoj je predviđeno postavljanje splava, zbog blizine šume, predstavlja pogodno mesto za drogiranje - kaže za Press Dejan Seke.

U Vrbasu splav nepoželjan

Prema Sekeovim rečima, splav „Harem" dolazi u Kulu iz susednog Vrbasa, gde su ga lokalne vlasti proglasile nepoželjnim.

- Vrbašani su iskusili negativne posledice ove diskoteke na vodi, sa kapacitetom od 600 ljudi. Stanovnici naselja Kudeljara u Vrbasu, gde je „Harem" bio postavljen, žalili su se na nesnosnu buku, nemogućnost odmora i sna, kao i ugrožavanje životne sredine, a najdrastičniji primer bilo je bacanje eksplozivne naprave u neposrednoj blizini splava - navodi Seke.

Droga i Prostitucija na Splavu Milana Mitrovića
 
Femina
Objavi na Fejsbuku

Grand Pricaonica - Grand Chat

Prijatelji Zvezde Granda

Reklama 9 - Ad position 9

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 10 - Ad position 10

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 11 - Ad position 11

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING
Zvezde Granda