Džej i Toma Panter svadja!

Džej: Toma je žena sa bradom! Prijateljstvo između Džeja Ramadanovskog i Tome Jovanovića Pantera stavljeno je na probu kada su se na snimanju novogodišnjeg „Grandovog narodnog veselja“ sukobili, i to zbog hrane!

Sve je počelo kada je frontmen „Blek pantersa“ prebacio pred ljudima Džeju da cele večeri nije ponudio hranom grupu romskih plesača i muzičara koji su zajedno s njima nastupali na sceni u pesmi „Ljuta i slatka“. Ramadanovski nije odmah odgovorio Jovanoviću, ali je po ulasku u garderobu „pukao“ i počeo da urla:
– Šta on meni ima da priča da ih nisam pitao hoće li da jedu, pa pitao sam ih sto puta?! Ko da ja njega pitam šta on radi na svom splavu, ja sam oduvek brinuo za svoje ljude! Đubre jedno cigansko!- urlao je Džej u svlačionici pred Radom Manojlović, Darkom Lazićem, Cobetom i Big Mamom, koji su bezuspešno pokušavali da ga smire. Što se Rada više trudila da stiša strasti govoreći mu da on, koji je toliko dugo na estradi, ne bi trebalo zbog takvih stvari da se potresa, Džej je sve više vikao.
- Odakle mu ideja da meni prebacuje da ja zapostavljam ove devojčice, ciganštura jedna!!!- vikao je Džej, koji je bio toliko besan da na naše pitanje ko ga je toliko razljutio nije želeo da kaže ni Jovanovićevo ime.

- Ljut sam na jednu ženu, ciganšturu s bradom i brkovima!
Pošto nije prisustvovao sceni u kojoj je Džej vikao zbog njega, pozvali smo Tomu i preneli mu reakciju kolege, što je kod njega izazvalo čuđenje.
- Jesam mu rekao da sam kupio sendviče devojčicama, ali ne vidim razlog da se zbog toga nervira. Pa bile su gladne, ceo dan nisu ništa jele, pa ih je pevač Rule častio ručkom, a ja sendvičima. Džej i ja smo mnogo dobri prijatelji, nismo se posvađali i ne vidim razlog da besni jer nisam ništa zlonamerno rekao ni mislio - rekao je Toma.

Džej i Toma Panter svadja!
 
Femina
Objavi na Fejsbuku

Grand Pricaonica - Grand Chat

Prijatelji Zvezde Granda

Reklama 9 - Ad position 9

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 10 - Ad position 10

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 11 - Ad position 11

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING
Zvezde Granda