Grand: Stanković leti, Ćeranići ostaju?

Saša Popović odlučio kome je od mladih zvezda mesto u "Grandu"

Posle nekoliko meseci razmišljanja šta će uraditi s mladim zvezdama "Granda" Milenom Ćeranić, Nemanjom Stevanovićem i Milanom Stankovićem, direktor najveće diskografske kuće Saša Popović odlučio je da raskine ugovor samo sa ovogodišnjim evrovizijskim predstavnikom naše zemlje.

Popović je trojku stavio na led i čekao da prođe vreme kako bi bolje razmislio šta će da radi s onima koji su počinili nedopustive greške tokom prethodne godine.

"Popović je tokom proteklih nekoliko meseci pružio priliku Milanu, Mileni i Nemanji da razmisle o svemu i eventualno shvate u čemu su grešili, ali dok su Stevanović i Ćeranićeva ćutali celo leto i čekali da se 'Grand' izjasni, Milan nije pridavao značaja Popoviću, koji je u njega uložio milione. Svojim bliskim prijateljima pričao je da je povređen i da su njegova prava narušena. Doduše, nije se oglašavao, već su to u njegovo ime radili menadžeri i familija, ali to nije umanjilo značaj onoga što su rekli protiv 'Granda'", rekao je za "Alo" izvor blizak produkciji.

"Oprostili su mu nekoliko grešaka koje je napravio nakon što se vratio sa „Evrosonga“. Najveća je što nije hteo da daje intervjue za medije, koji su ga podržavali sve vreme. Ipak, Saša je želeo da posle nekoliko meseci ipak u razgovoru sa njima vidi dokle su stigli u razmišljanjima i da li su shvatili svoje greške. Za razliku od Milene i Nemanje, koji su pokajnički došli na razgovor i priznali da nisu bili u pravu, te da su napravili brojne greške, Milan se čvrsto držao stava da je postupao ispravno i da nikome ne duguje izvinjenje. To je i bilo presudno da Saša donese odluku koju će ovih dana saopštiti, a po kojoj za Milana u 'Grandu' više nema mesta", dodaje isti izvor.

Grand: Stanković leti, Ćeranići ostaju?
 
Femina
Objavi na Fejsbuku

Grand Pricaonica - Grand Chat

Prijatelji Zvezde Granda

Reklama 9 - Ad position 9

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 10 - Ad position 10

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 11 - Ad position 11

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING
Zvezde Granda