INTERVJU, Biljana Sečivanović, pevacica

Rado bih nastupila pred našim ministrom policije jer je čovek pravi veseljak! Bivšem dečku se nikada ne bih vratila! Nema tog novca za koji bih se slikala gola! „Farma" mi je donela samo uspeh u karijeri!

1

Pevačica Biljana Sečivanović koja je veliku popularnost stekla učešćem u prošlom serijalu „Zvezda Granda", a potom i u rijalitiju „Farma", otkriva da se nikad ne bi slikala gola i da bi rado pevala ministru policije Ivici Dačiću. Atraktivna „grandovka" kaže da joj je učešće na „Farmi" pomoglo u karijeri i priznaje da posle raskida višegodišnje veze uživa u samoći.

- Istina je da nemam više dečka i da uživam u samoći. Nas dvoje smo bez obzira na sve ostali u odličnim odnosima. Sada me ne zanima da li ima novu devojku. Znam da mu se nikada ne bih vratila, jer uvek će da postoji neki problem. Rešila sam da se posvetim poslu, a slobodno vreme želim da posvetim svom detetu.

Da li si ipak razmišljala o tome da sinu Mateji podariš brata ili sestru?

- Odlučila sam da se narednih pet godina posvetim karijeri. Budući da je Mateja nestašano dete, bolje da sve svoje slobodno vreme posvetim samo njemu, kako bih ga izvela na pravi put.

Kada se osvrneš za sobom, koliko ti je učešće u „Farma" pomoglo u karijeri i da li bi savetovala svojim koleginicama da uđu?

- To je bio samo stepenik u mojoj karijeri i učešće u njoj donelo mi je veću popularnost. Recimo, kad me je Aleksandra Bursać pitala da li da učestvuje u novoj sezoni, nisam joj preporučila iz razloga što sam videla kako se ponaša u normalnim uslovima. Ne može svako da se nosi sa tim. Verujte, nije nimalo lako.

Priča se o da si jednim delom zaslužna za povratak Zorice Brunclik na muzičku scenu?

- Ja jesam prepevala na „Grandovoj" kompilaciji Zoričine pesme, ali one su pre svega kvalitetne i ne vidim svoj udeo u tome. Jedino sam ja imala hrabrosti da interpretiram pesme jedne takve vrsne pevačice i drago mi je što je imalo takav odjek!

Strahuješ li od mogućeg izbacivanja iz „Granda" budući da je Saša Popović odlučio da napravi čistku među „Zvezdama Granda"?

- Još uvek nismo imali sastanak da bih znala šta se dešava. Ne plašim se otkaza jer nemam razloga, međutim ukoliko Saša Popović misli da nisam potrebna „Grandu", ja ću se složiti sa tom odlukom i otići. Imam isti status kao svaki pevač u toj kući tako da ne mogu da se založim ni za koga od mojih kolega, niti oni treba da se zalažu za moj ostanak u produkciji. Saša sve odlučuje jer on zna šta je najbolje.

Kada uporediš zaradu pre pojavljivanja u „Zvezdama Granda" i na „Farmi" i sada, da li se oseća razlika u visini honorara?

- Znatno manje sam zarađivala pre učešća u tim takmičenjima. Sada svi znaju ko sam i ne mogu da se žalim jer je honorar mnogo veći.

Većina tvojih koleginica želi da peva na svadbi nekog političara! Kada bi se tebi ukazala takva prilika kome bi rado zapevala na uvce?

- Budući da je gospodin Ivica Dačić oženjen pevala bih mu na nekoj privatnoj proslavi, ukoliko bio me pozvao, naravno, zato što je on čovek veseljak. Inače, totalno sam apolitična.

Nisi skrivala da si uradila silikonske grudi. Da li bi pristala da se obnažiš za neki muški magazin?

- Nema tog novca zbog kog bih se skinula gola! Pre bih uzela motiku u ruke i otišla na njivu da kopam. Najlakše je skinuti se. Bez obzira što sam ugradila silikone i operisala nos, ja na svom telu ništa ne bih menjala, niti bih ga obnaženog pokazivala.

INTERVJU, Biljana Sečivanović, pevacica
 
Femina
Objavi na Fejsbuku

Grand Pricaonica - Grand Chat

Prijatelji Zvezde Granda

Reklama 9 - Ad position 9

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 10 - Ad position 10

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 11 - Ad position 11

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING
Zvezde Granda