Jadranka Barjaktarović uživa na Crnogorskom primorju

Pevačica Jadranka Barjaktarović jedna je od retkih koja je poslušala savete lekara, te kada je izložena suncu, koristi dobru zaštitu.

Naime, naš fotograf je uslikao Jadranku kako sama uživa na jednoj od plaža crnogorskog primorja i prži se na suncu u vreme kada to i nije baš preporučljivo. Sreća je u tome što je pevačica odgovorna, te se na svakih desetak minuta mackala kremama kako ne bi izgorela. Kada joj je dosadilo prženje, pevačica je otišla u vodu kako bi se malo rashladila, ali joj je tada palo na pamet da bi mogla malo da se provoza skuterom. Da li zbog toga što nije sigurna u svoju vožnju, ili je želela da je drugi voze, jedan od mladića je popeo Barjaktarevićevu na skuter i krenuo u vožnju Crnogorskim primorjem. Sat vremena je ludovala, pa se vratila na svoju ležaljku i, naravno, opet se namazala kremom.
- Na primorju sam svakog leta, prvenstveno zbog posla, a onda i uživanja. Obožavam da se sunčam, ali dok ne dobijem dobru boju, uvek koristim kremu sa visokim faktorom zaštite. Skuterima se vozim skoro svaki dan i to mi je jedan vid opuštanja pred veče kada trebam da nastupam - rekla je Jadranka za naš list.

Jadranka Barjaktarović uživa na Crnogorskom primorju
 
Femina
Objavi na Fejsbuku

Grand Pricaonica - Grand Chat

Prijatelji Zvezde Granda

Reklama 9 - Ad position 9

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 10 - Ad position 10

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 11 - Ad position 11

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING
Zvezde Granda