Jelena Karleuša i Brena nastavljaju rat, pogledajte ko falsira!

Jelena Karleuša kaže da je publika u Ljubljani skandirala njeno ime, zbog čega je Lepa Brena verovatno bila ljuta i povređena. Pogledajte na snimku ko je falsirao a ko je pevao!!!

 

Jelena Karleuša i Brena nastavljaju rat!
Idilična slika njih dve kako zajedno pevaju tokom prenosa sa ljubljanskog Prešernovog trga, gde se proslavljao početak rada TV Pink Si, bila je zapravo samo dobra režija Željka Mitrovića.

- Karleušu je do bine dopratilo obezbeđenje, a Mitrović ju je uhvatio pod ruku i rekao: „Ideš sa mnom na scenu.“ Onda je usred pesme prekinuo Brenu, na čije zaprepašćenje su voditelji najavili JK - otkriva nam detalje sagovornik koji se našao na licu mesta i dodaje:

- Nisu se ni pogledale dok su pevale „Ja nemam drugi dom“. Ni kriv ni dužan, i Željko Joksimović je takođe izguran na scenu, pa mu nije preostalo ništa drugo nego da prigrli Jelenu, koja mu se tada obratila prvi put posle godina zahladnelih odnosa: „Znaš li tekst ove pesme?“, na šta joj je Lane šaljivo odgovorilo: „Ma, jedi...“ Nije baš neki dijalog, ali bar su prekinuli loše odnose.

Lepa Brena je sutradan na aerodromu u Ljubljani ovaj događaj komentarisala sa Sašom Pantićem, kritikujući JK zato što je na binu došla nepozvana, a još je i pride sve vreme falširala.

Na sve ovo Karleuša je rešila da joj se revanšira. I to javno.
- Samo ću se nasmejati. Svako na kraju pokaže pravo lice. Neko profesionalno i korektno, a neko zavidno i maliciozno. Publika je skandirala moje ime, tako da je to možda razlog neprimerenih izjava gospođe Fahrete.

Jelena Karleuša i Brena nastavljaju rat, pogledajte ko falsira!
 
Femina
Objavi na Fejsbuku

Grand Pricaonica - Grand Chat

Prijatelji Zvezde Granda

Reklama 9 - Ad position 9

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 10 - Ad position 10

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 11 - Ad position 11

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING
Zvezde Granda