Jelena Karleuša optužuje Sašu Popovića da ima selektivnu amneziju

Pretnje :)Dogovorom o dugoročnoj saradnji koji su Saša Popović i Željko Mitrović postigli sprečen je rat između dva medijska maga, ali nije stavljena tačka i na sukob koji direktor „Granda“ ima sa pop zvezdom Jelenom Karleušom! Naprotiv, taj rat je samo produbljen jer se u intervjuu koji je izašao u jučerašnjem broju našeg lista Popović osvrnuo na komentare koje je o njemu i Breni dala popularna JK rekavši, između ostalog, da za nju neće biti mesta u emisijama „Granda“.

 

Njegov komentar izazvao je burnu reakciju Jelene Karleuše, koja je uzvratila paljbu putem SMS-ova, čiji vam sadržaj, uz redakcijsku opremu, prenosimo integralno.
- Saša Popović? A to je onaj ružni utripovani ćorke koji izrabljuje onu „Grand“ decu? Ma ja ne mogu da verujem šta je taj izgovorio! Mali je baš hrabar! Rekao je da neću kročiti u „Grand“? Pa, dobro jutro, Kolumbo! To si tek sad skapirao?! To bi bilo isto kao kad bi ludi Milojko, koji drži kafanu u Pržogrncima, rekao da Lejdi Gaga neće kročiti u njegovu kafanu! Naravno da neće! - napisala je na samom početku Karleuša osvrnuvši se potom na svoju saradnju sa najvećom diskografskom kućom u zemlji.
- Moram da vam objasnim ukratko - objavila sam samo jedan album za „Grand“ i to zato što je mali bio najuporniji i dao najviše para, 100.000 maraka! Zvao me je i posle u svoje emisije... Čuj, zvao - MOLIO da dođem, sa pričom da kada se ja pojavim, neverovatno skače gledanost. A da bi svoje tvrdnje dokazao, širio je nekakve papire na stolu i uzvikivao: „Gledaj, kada se ti pojaviš, u tom trenutku raste rejting!“ Molio je i moju izdavačku kuću „Siti rekords“ da uz „Grand reviju“ prodaje moj album „Magija“. I nije vam rekao da je to bilo najprodavanije izdanje te smešne novinice? C, c, c, selektivna amnezija - objašnjava gospođa Tošić, koju je iznervirao Popovićev komentar u vezi sa njenim životom.

.banner_text_link{ text-align: right } .banner_text_link a{ font-size: 12px; color: #ccc } .banner_text_link a span{ font-size: 10px; } .banner_text_link a:hover{ color: #666 }

- Taj mali se usudio da pominje moje veze i brakove? Šta je time hteo da kaže? Da je to negativno imati vezu ili brak?! Ne, evo ja ću da mu objasnim šta je negativno: negativno je kada si ružan, netalentovan i iskompleksiran, a hoćeš svima da soliš pamet. E pa, nećeš! Negativno je kad ti žena plače kod kuće dok je varaš sa svim živim i neživim pevačicama i čistačicama! Negativno je kad se neko netalentovan bogati na talentu siromašne i nezaštićene dece! Negativno je kada lažeš i imaš selektivnu amneziju - kaže JK, dodajući da nije Lepa Brena, niti želi da bude.
- I, da - ja nikada neću biti Lepa Brena! I ne želim! Ja sam Jelena Karleuša, ne Fahreta Jahić! Neka se mali ćorke ne brani od mene spominjući Lepu Brenu! Neka joj se ne sakriva iza suknje! Ja ni njemu ni Breni ime u kolumni nisam spomenula! Sami su se pronašli! Neka bude muško, pa neka bude makar malo ponosan, a ne da se baca na šoferšajbnu da mi se poltronski javi kada autom prođe pored mog. Ja glavu uvek okrenem, da ga ne vidim - kaže pop zvezda optužujući direktora „Granda“ da je u svojoj izjavi slagao.
- I za kraj, da ga opomenem da ne laže da sam ikada nešto ružno rekla za Tanju, Slavicu... Ružno je da čovek u njegovim godinama laže. Te devojke su sjajne i ja im od srca želim da se otarase tog „midžita“. Ovo neka sada bude tačka, uz podsećanje da ja znam mnogo. Bude li mi ime ikada više pomenuo, ja njegovo do sada nisam, počeću da pričam. I, evo, lična poruka tom čoveku - marš, ćoravi, idi maltretiraj onu jadnu decu, nemoj da me ljutiš!

 

 

 

 

 

 

Saša: JK i „debela barbika“ nikada u „Grandu“

Podsećanja radi, u intervjuu za „Alo!“, Saša Popović je na pitanje ko od pevača neće nikada moći da se pojavi u „Grandu“, odgovorio:
- Samo jedna mala, plava, debeljuškasta pevačica, što bi Lukas rekao „barbika za gojaznu decu“.
- A Jelena Karleuša?
Uuuu, izvinite, zabrojao sam se, ipak ih ima dve.
Da li to ima veze s tekstom u kojem vas je isprozivala?
- Tu je najinteresantnije što se proglasila braniteljem zvezda „Granda“, a ona je bila prva koja je preda mnom nipodaštavala te iste mlade pevače. Kada je došla da pregovara o albumu, rekla je: „Ko su ti Tanja Savić, Slavica Ćukteraš i drugi za mene“, a sad je dušebrižna i želi da ih, kao, zaštiti. Zna se istorijat njenog života, brakova, veza, ako neko ima najmanje kredibiliteta da priča o nama, onda je to ona. Njoj će trebati ceo život da uradi makar deo onoga što je Brena postigla.

 

Dara Bubamara: Popoviću preporučujem da pojača dioptriju!

Spominjući za koga nema mesta u „Grandu“, Popović je rekao da su vrata zatvorena za malu, plavu, debeljuškastu pevačicu, što bi Lukas rekao, „barbiku za gojaznu decu“, u čemu su mnogi prepoznali Daru Bubamaru. Popularna pevačica nije želela da ostane dužna direktoru „Granda“, pa mu je poručila:
- Želim mu da uživa u mom novom CD-u i mom uspehu. Sve njih je udarila moja hrabrost da odem iz „Granda“, zato me sad i proziva. Posle mene, veliki broj pevača je otišao od njega, jer je postalo jasno da ima života i uspeha i van njegove kuće - objasnila je na samom početku Dara eventualne Popoviće razloge za napad na nju, ali se takođe osvrnula i na to što ju je bivši direktor nazvao gojaznom pevačicom.
- Preporučila bih mu da pojača dioptriju, pošto ja imam samo 55 kilograma, a možda će mu se sa poboljšanjem vida malo i poboljšati ukus. Apelujem i molim ga ovim putem da me ne uzima više u usta i da me ostavi za sva vremena na miru, jer ako ja progovorim, biće „kuku, majko“. Da se razumemo, „Grand“ postoji dok je na „Pinku“, tako je bilo i biće. Samo nek me više ne dira i biće sve u redu - rekla je popularna pevačica.

Jelena Karleuša optužuje Sašu Popovića da ima selektivnu amneziju
 
Femina
Objavi na Fejsbuku

Grand Pricaonica - Grand Chat

Prijatelji Zvezde Granda

Reklama 9 - Ad position 9

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 10 - Ad position 10

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 11 - Ad position 11

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING
Zvezde Granda