Jovana Filipović JO intervju nakon sto je ispala iz zvezda granda
Jovana-Jo:Smetalo-im-je-sto-sam-najbolja

Pevačica Jovana Filipović, poznatija kao Jovana Jo, u subotu je zbog najmanjeg broja glasova publike napustila takmičenje „Zvezde Granda".

U intervjuu za Press Jovana kaže da joj je izuzetno krivo što se na njoj prelomilo da prva ispadne i tvrdi da joj Saša Popović nije zamerio što se obnažila za jedna muški magazin.

- Za takmičenje sam se prijavila kako bih stigla do finala, i moram da priznam da mi je veoma krivo što sam ispala. Razlozi zbog kojih sam napustila takmičenje prva veoma su mi jasni, ipak, zadržaću ih za sebe. Imala sam pretenciozan i profesionalan nastup koji je očigledno nekome zasmetao. Meni je važno da sam za razliku od drugih takmičara dobila sve pohvale od Saše Matića i Graje koji su prepoznali kvalitete koje ja posedujem.

Prošle godine si se obnažila za jedan muški časopis, da li ti je Saša Popović zamerio zbog tih fotografija?


- Nikada nismo komentarisali to ali sam sigurna da nije imao ništa protiv! Inače, ja ne poznajem dovoljno Popovića, ali mislim da bi mi sigurno nešto rekao da sam nastavila dalje sa takmičenjem. Sigurna sam da se njemu sviđa moja energija dok pevam.

Za razliku od drugih takmičarki ti si imala najviše pevačkog iskustva. Koja devojka prema tvom mišljenju zaslužuje da bude „Zvezda Granda"?

- Ja smatram da bi to trebalo da bude Vesna Sekulić, Mirjana Murković koja se baražom vratila u takmičenje ili Jelena Gerbec. Ostale ne želim da komentarišem.

Postoje glasine da je tvoj nevenčani suprug sa kojim imaš dvogodišnju ćerku u zatvoru.


- To su prazne priče. Moj dečko nikada nije bio u zatvoru niti je kriminalac, on je porodičan čovek sa kojim ću se venčati kada postanem zvezda (smeh), budući da želim dobro da unovčim slike sa svoje svadbe.

Kakvi su ti sada planovi budući da si se nakon tri godine vratila na muzičku scenu?


- Pošto nisam očekivala ovakav plasman, moram da saberem sve kockice. Na prvom mestu mi je bio „Grand", sad prelazim na plan B! Pored muzike bavim se modom, možda bih mogla takmičarke da stilizujem za nastupe.

Jovana Filipović JO intervju nakon sto je ispala iz zvezda granda
 
Femina
Objavi na Fejsbuku

Grand Pricaonica - Grand Chat

Prijatelji Zvezde Granda

Reklama 9 - Ad position 9

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 10 - Ad position 10

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 11 - Ad position 11

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING
Zvezde Granda