Marija Šćepanović i Gabrijela Simjonova intervju nakon izbacivanja

Gabrijela

Takmičarke za „Zvezde Granda" Marija Šćepanović (18) i Gabrijela Simjonova (13), koje su u subotu uveče zbog najmanjeg broja glasova publike napustile popularno muzičko takmičenje, u razgovoru za Press kažu da nisu razočarane i da će pokušati da karijeru izgrade nekim drugim putem.

Najmlađa takmičarka Gabrijela Simjonova smatra da su njene godine glavni razlog što je izbačena iz daljeg takmičenja.

Marija Ipak zadovoljna... Marija

- S obzirom na to što sam bila najmlađa takmičarka, presrećna sam što sam stigla i dovde. Nisam sigurna u ispravnost glasova publike i mislim da sam imala daleko više glasova. Sigurno sam ispala zato što moje godine ne odgovaraju čelnim ljudima koji odlučuju o našim sudbinama. Sva sreća, mlada sam, pa moja pevačka karijera tek predstoji - ponosno je istakla Gabrijela za Press.

Sa druge strane, Marija Šćepanović, koja se zbog takmičenja za „Zvezde Granda" preselila iz Crne Gore u Beograd, kaže da je veoma zadovoljna svojim dosadašnjim učešćem.

- Prezadovoljna sam. Ovo takmičenje je ze mene bilo jedno veliko muzičko iskustvo. Sa druge strane, žao mi je što nisam nastavila dalje. Meni je najvažnije da sam pesmu sa kojom sam se predstavila publici odlično otpevala! Takmičarkama želim puno sreće, a ja svoju karijeru nastavljam dalje - rekla je Marija za Press.

Sledeće subote publici će se predstaviti muška ekipa takmičara iz koje će dvojica napustiti takmičenje.

Marija Šćepanović i Gabrijela Simjonova intervju nakon izbacivanja
 
Femina
Objavi na Fejsbuku

Grand Pricaonica - Grand Chat

Prijatelji Zvezde Granda

Reklama 9 - Ad position 9

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 10 - Ad position 10

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 11 - Ad position 11

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING
Zvezde Granda