MILAN MITROVIĆ MUVAO VODITELJKU!

U baražu za „Zvezde Granda“ Milan Mitrović, umesto da se koncentriše na pevanje, pokušao da flertuje s Ljubinkom Dobrosavljev

 

Neki od 12 muških kandidata za „Zvezde Granda“ koji su ispali prethodnih sezona, a sinoć im u baražu pružena još jedna šansa, nisu mislili samo na pevanje!

Nova voditeljka popularnog šoua Ljubinka Dobrosavljev izgleda da je pomutila mozak Milanu Mitroviću, koji nije odoleo da „zabaci udicu“.

- Izuzetno lepo izgledaš večeras - prokomentarisala je Buba dok je najavljivala njegov nastup.

- Ni ti nisi tako loša! - dobacio joj je, odmeravajući je od glave do pete.
I uspeo da joj izmami širok osmeh. Potom se sklonila sa scene, on je otpevao svoje, a onda je na red došao žiri. Pre nego što su ocenili njegove vokalne sposobnosti, Marija Šerifović i Sanja Ilić su ga izribali zbog takvog ponašanja.

- Hteo si da ispadneš šmeker, a ispao si malo sirov - rekla je bivša pobednica Evrosonga.

Inače, uz pomenutog Kazanovu, još jedanaestorica pevača pokušavala su da se izbore za učešće u novoj sezoni takmičenja, koje zvanično počinje 2. oktobra.

Devojke su na redu iduće subote. Na sceni su sinoć bili i Balša Vujičić, Vuk Vučinić, ali bez sestre Ive, sa kojom je prošle godine pevao u duetu, pošto se ona nedavno porodila, te Aleksandar Živković iz Kragujevca, koji se kod žirija nije proslavio svojom pesmom „Neko hoće noćas da te čuje“.

MILAN MITROVIĆ MUVAO VODITELJKU!
 
Femina
Objavi na Fejsbuku

Grand Pricaonica - Grand Chat

Prijatelji Zvezde Granda

Reklama 9 - Ad position 9

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 10 - Ad position 10

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 11 - Ad position 11

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING
Zvezde Granda