Milena Ćeranić: Nisam se obrukala, ne kajem se

Milena Ceranic se ne kaje ya svoje ponasanje na farmiMlada Zvezda granda, Milena Ćerenić i njem momak Nemanja Stevanović, anatemisani su ovogodišnjim učešćem na farmi. Naime, pevački par se našao na stubu srama srpske nacije, zbog svog, nedoličnog ponašanja. Koliko je to ponašanje bilo nedolično, procenite sami, s obzirom na to da se ostali farmeri nisu ponašeli mnogu drugačije nego Nemanja i Milena. U intervjuu za novi broj časopisa "Svet", Milena govori o svom potencijalnom otkazu iz Grand produkcije.

"Čuli smo se pre emisije, tačnije pozvala sam ga da mu se javim. Imali smo jedan poslovni razgovor. Niti me je kudio, niti me je hvalio“, rekla je Milena o Saši Popoviću i nastavila:

 

 

"Ako kažem da smo imali čisto poslovni razgovor, to sve govori. Nije se oduševio, niti se razočarao. Topalko je za mene kralj nad kraljevima i nijedna Farma neće iznedriti pobednika kakav je on. Inače, surovi sam profesionalac i smatram da moj direktor svoj posao radi najbolje na svetu. Verujem u njega i poštujem i cenim njegovo mišljenje i znam da će on doneti adekvatnu odluku. Kakva god ona bila.“


 

Slažeš se dakle sa njim da si ste obrukali Grand produkciju?

Iskreno da ti kažem, nisam obrukala sebe, tako da mi je to dovoljno.

 

Ali ti nisi pozvana na Farmu kao individua, već kao ekskluzivac Popovićeve izdavačke kuće koja je od tebe napravila to što si danas.

U Grandu pevam, ne živim tamo. Ponavljam, bitno mi je da nisam obrukala sebe. A ako smo zaista obrukali, pod znacima navoda, našu produkcijsku kuću, ja ću se svima odužiti na jedan fin i pošten način. Čovek može da pogreši u životu, a život je ustvari jedna velika borba. Svetu se ne može ugoditi…


Izjavila si da tebe nije odabrao Popović, već narod.

Svakako da je on zaslužan za uspeh svih nas, ali mi živimo od naroda, a ne on od nas. Šta god da odluči Popović ili narod, ispoštovaću tu odluku, htela – ne htela.


Kako komentarišeš izjavu Lepe Brene da na scenu na kojoj ona peva ti više nikada nećeš stati?

Poštujem njeno mišljenje i stavove, i šta god ona i Popović da kažu i odluče, ja ću se složiti.


Bojiš li se Breninog suda?

Ne bojim se nikoga.


Ni Popovića?

Nikoga! U svakom slučaju, komentari koji nisu lepi ne mogu da budu prijatni. Zabolela me je malo Brenina izjava, ali šta je tu je.

Milena Ćeranić: Nisam se obrukala, ne kajem se
 
Femina
Objavi na Fejsbuku

Grand Pricaonica - Grand Chat

Prijatelji Zvezde Granda

Reklama 9 - Ad position 9

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 10 - Ad position 10

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 11 - Ad position 11

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING
Zvezde Granda