Miniintervju... Nemanja Stevanović se kaje

Nemanja Stevanovic mini intervjuIzbačeni farmer kaže da mu je krivo što se ne nekorektan način poneo prema predstavnicima medija. „Zvezda Granda" u ekskluzivnom intervjuu za Press kaže da ga je „Farma" upropastila

Izvinjavam se svim medijima zbog svog ponašanja. Voditeljka Aleksandra me je već u studiju sačekala pitanjima kojima mi je pokvarila izlazak. Još sam u šoku zbog svega što se dešava jer sam na „Farmu" ušao sa ciljem da sebe predstavim narodu onakvim kakav sam u privatnom životu.

Da li su tačni navodi da si otpušten iz „Grand produkcije"?

- Moj posao je muzika, a ne „Farma". Naravno da sam se čuo sa Sašom, porazgovarali smo i posavetovao me je da se sada malo smirim i da razmislim o svemu, pa ćemo na jesen detaljnije razgovarati o poslu.

Koliko sebi zameraš to što si Milošu samo pomogao da uđe u finale?

- Svaka mu čast što je uspeo sve da nas nadigra! Ne mogu da kažem da je on dobar čovek, jer sam video na šta je sve spreman. Od svih nas bio je jači, namazaniji i izdržljiviji. Ipak, pružio sam mu ruku nakon izlaska sa imanja.

Tvoja porodica je takođe bila na stubu srama zbog tebe. Da li si o tome razmišljao na imanju?

- Roditelji me veoma poštuju i pružaju mi podršku. Zaista ne vidim zašto su ih novinari maltretirali. Dogovorili smo se da oni ne komentarišu ništa dok ne izađem. Izdržali su i hvala im na tome. Sad polako dolazim k sebi. Kajem se što sam ušao na „Farmu", čak i što sam Miloša vređao. To sebi nisam smeo da dozvolim. Žao mi je što publika misli da sam loš čovek samo zato što sam ispao iz takta.

Miniintervju... Nemanja Stevanović se kaje
 
Femina
Objavi na Fejsbuku

Grand Pricaonica - Grand Chat

Prijatelji Zvezde Granda

Reklama 9 - Ad position 9

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 10 - Ad position 10

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 11 - Ad position 11

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING
Zvezde Granda