Nemanja Stevanović otkriva da ne špijunira Milenu na nastupima i da lako zaplace

Bivša zvezda „Granda“, perspektivan i šarmantan mladić Nemanja Stevanović uskoro izdaje svoj prvi solistički album za izdavačku kuću „Siti rekords“. Mnogi su mislili da će se dvadesetosmogodišnji pevač teško snaći bez materijalne i medijske podrške čelnika najveće muzičke kuće na Balkanu i njenog direktora Saše Popovića. Međutim, sve je ispalo  drugačije. Posle iznenadnog napuštanja „grandioznog carstva“ jedan od najperspektivnijih pevača mlađe generacije priznao je da je bio uplašen novonastalom situacijom i saznanjem da će sada njegova devojka Milena Ćeranić, takođe bivša „zvezda ‘Granda’“, i on morati sami da nastave da se brinu o svojim karijerama.


Vera u sebe i u svoj talenat davala mu je podstrek da nastavi. Sada kada je završio svoj prvi album, mladi pevač ističe da je zadovoljan izborom pesama i vrsnom ekipom saradnika sa kojom je sarađivao. Veruje da će njegove pesme zaživeti i pridobiti simpatije slušalaca. Osim poslovnih uspeha Nemanji Stevanoviću cvetaju ruže i na privatnom planu. Mada su im mnogi davali svega nekoliko meseci opstanka posle napuštanja popularnog rijaliti šou-programa „Farma“, Nemanja i njegova devojka Milena Ćeranić konačno su prevazišli sve „dečije bolesti“ i nesuglasice koje su stajale na njihovom putu ka sreći. Uživaju u svojoj ljubavi bez opterećenja, a muzičku karijeru nastaviće da grade potpuno nezavisno jedan od drugoga, kako su se dogovorili.
- Milena i ja smo posle „Farme“ samo jednom nastupali zajedno za neke naše prijatelje. Međutim, dogovorili smo se da od sada svako ponaosob gradi svoju karijeru i da ima svoj put. Ne bih voleo da jednog dana jedno drugome prebacujemo: „Zbog tebe sam propustio ovo ili izgubio ono“. Trudićemo se da i na televizijske nastupe odlazimo odvojeno. Svako će se boriti za sebe, naravno, uz podršku onog drugog – ističe Nemanja na početku razgovora za „Hello!“.

 

Za razliku od vas, vaša devojka Milena svakog petka nastupa u jednom prestoničkom klubu.
- To što trenutno ne nastupam po beogradskim klubovima isključivo je moja odluka. Hteo sam da se posvetim prikupljanju pesama, ali smatrao sam da u ovom periodu ne bi trebalo da preterano nastupam budući da uskoro izdajem svoj prvi CD. Čim se, posle izlaska mog albuma, malo zavrte pesme, razgovaraćemo o uslovima i o ceni.

Da li ste petkom redovan gost u klubu u kome vaša devojka peva?
- Bio sam samo jednom. Moji drugari su bili na njenom nastupu i zvali su me da dođem u „Teatro“. Inače, ne volim da sam prisutan tamo gde ona peva. Ne želim da je moje prisustvo ijednog trenutka optereti. Treba da razmišlja o pesmama i publici koju treba da zadovolji i napravi što bolju atmosferu.

Budući da ste veoma brižni prema njoj, brinete li da li je sve u redu dok nastupa?
- Ne, jer ona peva u proverenom klubu. Ima odličnu i sigurnu ekipu koja je prati. Naravno, malo ipak brinem, jer bilo bi suludo da ne brinem za osobu koju volim.

Jeste li ljubomorni na njene udvarače?
- Ne, ja nemam problem sa tim i uopšte ne razmišljam na takav način. Verovatno će onima koji misle da sam ljubomoran zvučati smešno, jer sam posle „Farme“ tako etiketiran, ali zaista nemam taj problem. Ona je dovoljno zrela i odrasla osoba da može da se izbori sa tim, da odbije ili prihvati udvaranje drugog muškarca. Šalim se, naravno. Verujem ja Mileni u potpunosti.

Budući da gotovo „ceo svet“ zna da ste zajedno, da li vas i dalje „muvaju“ duge devojke?
- Dešava se. Ali mislim da nije tako strašno kada primetiš da neko flertuje sa tobom.

Kako ste uspeli da svoj prvi album pripremite za samo tri meseca s obzirom na to da pevači i po dve godine prikupljaju pesme za novi CD?
- Čim sam posle sastanka sa Sašom Popovićem saznao za njegovu odluku da Milena i ja napustimo produkciju „Grand“ i pređemo u „Siti rekords“, ozbiljno sam se posvetio pronalaženju pesama za svoj novi album. Slažem se da se to odvijalo ubrzano, ali ne na uštrb kvaliteta. Dao sam sve od sebe, kao i moji saradnici. Smatrao sam da nema potrebe za odugovlačenjem.   Da bi se pesme zavrtele, najbolje je album plasirati pred Novu godinu. Još pre ulaska u „Farmu“ imao sam dve pesme, a uradio sam i četiri nove. Uz tri stare numere koje sam uvrstio na albumu imam ukupno devet pesama.

Da li ste imali prilike da se čujete sa Sašom Popovićem i da li je on preslušao vaše nove pesme?
- Videli smo se pre nekoliko dana kada sam išao u „Grand“ da uzmem tonske zapise mojih starih pesma. Lepo smo se izljubili i pozdravili. Imam njegovu podršku i drago mi je zbog toga. Nisam mu puštao nove pesme, ali je on imao prilike da ih čuje. Dopadaju mu se.

S obzirom na to da ne trpite autoritete, koliko vam je lakše sada kada ste sam svoj gazda?
- Nije mi loše, mada moram da priznam da to nosi i određene teškoće. Lakše je kada imaš nekoga iza sebe ko ti sve organizuje, a tvoje je samo da pevaš, odnosno da radiš ono što najviše voliš. Prvi put mi se desilo da sam ostao sam, ali imao sam sreću da sam naišao na talentovane i poštene ljude koji nisu želeli da me prevare.

Gledate li nove „Zvezde Granda“ i da li vam je žao što više niste deo te ekipe?
- Redovno pratim nove „Zvezde Granda“ i primetio sam da ima dosta kvalitetnih pevača. Nije mi svejedno kada gledam tu velelepnu scenu i sve što je vezano za „Grand“ jer sam nekada bio deo te ekipe. Ali mora se dalje.

Kako ste nazvali album?
- Po uzoru na klasičnu mušku priču, moj prvi album poneo je naziv „Nikada ne plačem“, kao i prva numera na njemu.

Da li se ta fraza može primeniti na vas samo u pesmama ili ste zaista „teški na suzama“?
- Naprotiv, veliki sam emotivac. U horoskopu sam Riba sa podznakom u Raku. Rasplaču me situacije poput nesreće u porodici, scene tragedije, ljubavni filmovi, drame sa teškim završecima i slično.

A ljubavna razočarenja?
- Moguće je da i zbog ljubavi zaplačem.

Da li ste se konsultovali sa Milenom prilikom odabira vaših novih pesama?
- Naravno, ona mi je svojim savetima mnogo pomogla. Takođe mi je bila dragocena pomoć mojih roditelja i drugara. U većini slučajeva njihova mišljenja su se poklapala sa mojim, ali moja je uvek bila odlučujuća.

Hoće li se vaša devojka možda pojaviti u nekom od vaših spotova?
- Ne, to nije moj fazon. Ljudima dosadi kad se neko non-stop pojavljuje zajedno. U „Zvezde Granda“ sam ušao sam, a stalno su me povezivali sa nekim. Prvo sa Silvijom Nedeljković i još nekima. Konačno imam priliku da sam gradim karijeru, čemu se veoma radujem.

Da li je novac koji ste zaradili učestvujući na „Farmi“ bio dovoljan za finansiranje vašeg albuma?
- U suštini jeste. Dve pesme sam kupio ranije.

Je li ostalo nešto sredstava i za Milenin album?
- Ona ima svoj novac koji je zaradila. Mi nismo u braku, ne živimo zajedno da bismo delili novac. Milena će uskoro izdati maksi-singl, snimila je jednu baladu i jednu pesmu u bržem ritmu.

Da li je sada vaša veza sa Milenom Ćeranić istog intenziteta?
- Nas dvoje smo prevazišli sve nesuglasice. Posle izlaska iz rijaliti šou-programa bilo je „postfarmskih“ sindroma, ali sada je sve to prošlo. Trebao nam je otprilike jedan mesec da se vratimo u normalu. Ali sada zaista funkcionišemo savršeno.

Jeste li počeli da živite zajedno?
- Milena još deli stan sa cimerom pevačem Ćemom, a ja sam mojom porodicom u Moštanici.

Smetali vam što zbog brojnih poslovnih obaveza provodite manje vremena zajedno?
- Ne smeta nam. Nije dobro da mnogo vremena provodiš sa voljenom osobom. To može brzo da pređe u naviku. Potrebno je malo se odvojiti od partnera. Dešava se da se ne vidimo po tri dana, a onda, kada se vidimo, zagrlimo se kao da se nismo videli godinu dana. Fenomenalan osećaj.

Milena je nedavno položila vozački ispit, jeste li joj pomagali da što bolje nauči da vozi?
- Samo jednom, ali sam izbegavao da joj pomažem jer nije mogla da se opusti kada sam ja u kolima. Imala je tremu.

Verovatno ste joj kao svaki muškarac prigovarali?
- Ne, nisam, ozbiljno. Pedagoški sam se postavio prema njoj. Davao sam joj savete, skretao sam joj pažnju, nju je to nerviralo, tako da sam odustao. Drago mi je da je položila vozački ispit. Sada treba da odaberemo automobil za nju.

Hoćete li joj, dok ne kupi automobil, pozajmiti vaš?
- Mislim da ne. Ipak je ona neiskusan vozač a moj auto je prevelik za nju. Ne bi se ona tu snašla.

Budući da vašu muziku odlikuje moderan narodni zvuk, reklo bi se da nemate konkurenciju u „Siti rekordcu“?
- Mislim da nemam konkurenciju kada je reč o muzii koju ja plasiram, jer su moje pesme, za razliku od ostalih članova „Siti rekordsa“, u narodnjačkom fazonu.

Imajući u vidu trenutni splet okolnosti, čini li vam se da je sve što se izdešavalo posle „Farme“ išlo vama u prilog?
- Meni je jednom neko rekao da mi u horoskopu piše da nikada ništa neću moći da postignem iz prvog puta. Do uspeha isključivo dolazim zaobilaznim, težim putem. Tako je bilo i u „Zvezdama Granda“. Nisam mogao odmah da uđem među finaliste, nego sam morao da se vratim preko baraža. Slično je i danas. Ipak, stvari se polako vraćaju na svoje i eto idealne prilike da se krene u novi početak.

 

Nemanja Stevanović otkriva da ne špijunira Milenu na nastupima i da lako zaplace
 
Femina
Objavi na Fejsbuku

Grand Pricaonica - Grand Chat

Prijatelji Zvezde Granda

Reklama 9 - Ad position 9

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 10 - Ad position 10

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 11 - Ad position 11

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING
Zvezde Granda