Nove Zvezda Granda počinju večeras

U subotu 18. septembra od 21 čas, gledaoci će moći da prate novu sezonu muzičkog takmičenja na RTV Pink u produkciji “Granda”.

Ko će izboriti mesto među “Zvezdama Granda” znaće se tek sledeće godine, ali prva emisija, čiji je iz tehničkih razloga jedan deo sinoć snimljen, dok će ostatak ići uživo iz studija u Košutnjaku, startuje večeras.

 

Videćemo kako će se u novim ulogama snaći i novi voditeljski par - Ljubinka Buba Dobrosavljević i Vlada Stanojević. Ko je imao tremu, šta su članovi žirija rekli takmičarima, da li je bilo "rešetanja", saznaće milionski auditorijum ta nekoliko sati... Kao i do sad svaka emisija trajaće 120 minuta. U njima će se mladi, talentovani i neafirmisani pevači, koji su prošli na audijicama, željni uspeha, slave i popularnosti, truditi da se na najbolji način predstave kako publici, tako i žiriju poznatih u studiju. Kao što smo već pisali, odabrano je 44 takmičara od 11.500 prijavljenih. Oni će se u petoj sezoni najgledanijeg takmičarskog šou programa boriti za ulazak “jato” “Granda” kako bi profesionalno započeli pevačaku karijeru i zauzeli svoje mesto u “Zvezdama Granda”. Među takmičarima je 22 muškarca i isto toliko žena, mahom iz Srbije, dvoje su iz Bosne i Hercegovine, jedan iz Makedonije i dvoje je iz Crne Gore. Njima će se pridružiti i 4 takmičara kroz baraž iz prethodnog serijala, podeljenih u 4 grupe po 12 finalista. O daljem nastavku takmičenja kandidata, odlučivaće žiri poznatih iz javnog života, kao i gledaoci SMS glasanjem. Veliko finale “Zvezda Granda” održaće se 18. juna 2011. godine, u ”Beogradskoj arena”. Do tada ima još mnogo vremena, a samo jedan od njih postaće nova “ Zvezda Granda”!

 

Nove Zvezda Granda počinju večeras
 
Femina
Objavi na Fejsbuku

Grand Pricaonica - Grand Chat

Prijatelji Zvezde Granda

Reklama 9 - Ad position 9

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 10 - Ad position 10

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 11 - Ad position 11

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING
Zvezde Granda