Novi takmičari za "Zvezde Granda": Naslednica JK, Šabanov rođak, Dodikova snajka itd.

Zanimljive su biografije onih koji se nadaju da će postati nove "Zvezde Granda“. U kantri klubu "Babe“ podno Kosmaja 43 takmičara predstavila su se novinarima sa po jednom pesmom. Kako zvuče, čućete kada šou i zvanično počne, a do tada evo nekih pikanterija iz njihovih života.

Sanja Rilaković: Nova Karleuša
Sanja Rilaković dvojnica je Jelene Karleuše! Kad je zapevala numeru "Tihi ubica“, mnogi su prokomentarisali da je JK napokon dobila svoju naslednicu! I to baš u "Grandu“! Osim što glasom oponaša svoju stariju koleginicu, ova Beograđanka od 24 leta i stasom liči na "malu od skandala“.

Mirna Košanin: Pevala sa „dugmićima“
Srećno razvedena Mirna Košanin, kako se sama predstavila nekada je pevala sa Željkom Bebekom, Alenom Islamovićem i Mladenom Vojčićem Tifom na njihovim koncertima nazvanim "Kad bih bio Bijelo dugme“. Izlazila je sat vremena pre njih na binu i zagrevala publiku pesmama najrazličitijih žanrova. Inače, Mirna je rodom iz Kraljeva, ima sina Kostu od šest i po godina, a nekad je u svom rodnom mestu držala kozmetički i frizerski salon.

Nikolina Kovač: Dodikova snajka
Nikolina Kovač iz Sarajeva u ljubavi je sa Ljubišom Dodikom, rođakom Milorada Dodika, premijera Republike Srpske. Visoka plavuša zanosnih oblina je, prema priči upućenih, skoro dve godine srećno zaljubljena. Njen dečko nije se protivio da učestvuje u izboru za "Zvezde Granda“. Možda zapeva i tokom predizborne kampanje čika Mile. Ili bolje - njih dvoje u duetu.

Mišel Gvozdenović: Šabanov rođak
Mišel Gvozdenović rođak je Šabana Šaulića! Baba "kralja narodne muzike“ i Mišelova prababa bile su rođene sestre. Ovaj 21-godišnji mladić rođen je u Holandiji, a već godinama sa porodicom živi u Čačku. Osim što ga je čuveni rođak podržao na putu ka osvajanju estradnog neba, Gvozdenović glasom, ali i stasom, veoma podseća na Nikolu Rokvića, čijom se pesmom "Med i slatko grožđe“ i predstavio novinarima.

Edita Aradinović i Đorđe Rakić: Prvi zaljubljeni par
Mlađa sestra pevačice Indi, Edita Aradinović, bacila je pik na kolegu Đorđa Rakića, koji u ovom takmičenju učestvuje sa bratom blizancem Aleksandrom. Njih dvoje se nisu razdvajali. Slično je bilo i prethodnog dana, kada su "Zvezde Granda“ stigle u "Babe“. Deca su se, kanda, zaljubilška...

Novi takmičari za
 
Femina
Objavi na Fejsbuku

Grand Pricaonica - Grand Chat

Prijatelji Zvezde Granda

Reklama 9 - Ad position 9

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 10 - Ad position 10

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 11 - Ad position 11

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING
Zvezde Granda