Petar Mitic u ljubavi sa uciteljicom

Petar Mitić (24), takmičar u „Zvezdama Granda“, u vezi s Jelenom Dobrić (25), koja predaje u osnovnoj školi u Inđiji Petar Mitić (24), takmičar u „Zvezdama Granda“, u vezi s Jelenom Dobrić (25), koja predaje u osnovnoj školi u Inđiji

 

Petar Mitić u nadmetanju za „Zvezde Granda“ ima i ljubavnu i pedagošku podršku! Mladić iz Vranja, koji se posle baraža opet vratio u najpopularnije domaće muzičko takmičenje, u vezi je sa učiteljicom Jelenom Dobrić, zaposlenom u osnovnoj školi u Inđiji. Kako Kurir saznaje, ljubav između pevača i prosvetne radnice planula je na prvi pogled.

- Upoznali su se pre mesec dana u klubu „Mistik“, gde Petar peva, a Jelena često dolazi s drugaricama. Simpatije prema mladom pevaču nije krila, pa joj je Pavle Jovanović, zajednički prijatelj i menadžer pomenutog lokala, ispunio želju i spojio je s Petrom.

Dalje je sve išlo lako i brzo: popili su piće, razmenili brojeve telefona, i ubrzo shvatili da su jedno za drugo. Sad su nerazdvojni, a Jelena je Petru najveća podrška i inspiracija u težnji da postane novi pobednik „Zvezda Granda“ - rekao nam je izvor blizak ovom paru.

Kako je Jelena godinu dana starija od svog dvadesetčetvorogodišnjeg dečka, može se očekivati da će njena zrelost udvostruči blagotvorno dejstvo ljubavi na potencijalnu muzičku zvezdu.

Petar Mitic u ljubavi sa uciteljicom
 
Femina
Objavi na Fejsbuku

Grand Pricaonica - Grand Chat

Prijatelji Zvezde Granda

Reklama 9 - Ad position 9

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 10 - Ad position 10

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 11 - Ad position 11

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING
Zvezde Granda