Prvi čovek najjače muzičke produkcije najavio veliku seču u svojim redovima

 

Panika među „Zvezdama Granda“!
U jednom nedeljniku juče je osvanuo spisak za „odstrel“, koji je, navodno, pripremio Saša Popović. Na njemu su se našla imena čak 13 pevača za koje uskoro neće biti više mesta u najvećoj muzičkoj produkciji na Balkanu.

Ova informacija izazvala je potpunu pometnju među prozvanima, a pojedini su se toliko uplašili da uporno nisu odgovarali na naše pozive.

Oni koji su se javili u prvi mah delovali su više nego zbunjeno, pa su čak zatražili da se čujemo malo kasnije. Valjda da bi proverili kod menadžera. Ruku na srce, bilo je i onih koji su ko iz topa odgovarali da to nema veze s njima. E, oni su već ujutru saznali za famozni spisak, pa su na vreme mogli da se raspitaju.

Na drugoj strani, producent „Zvezda Granda“ Žika Jakšić ostao je tajnovit po pitanju „velike čistke“.

- Za neka imena sa spiska je tačno da će da lete, za neke ćemo videti, a za neke nije tačno - naglasio je Žika, dok ja Saša Popović priznao da sprema veliku čistku:

- Istina je da ćemo s nekim pevačima raskinuti ugovore. Ne mogu da vam kažem imena, ali sigurno ćemo sve to raščistiti pre početka nove sezone - rekao je za Kurir prvi čovek „Granda“.
Dovoljno da sve mlade pevači momentalno uhvati panika!

(D. I. - I. V.)


Renato Henc leti 100%

Nemanja Nikolić: To su gluposti


- Prvi put čujem za to. Mislim da su to gluposti. Trenutno sam u Čikagu i vraćam se za tri meseca, ali ću proveriti o čemu se tu radi.

Aleksandra Bursać leti 10%

Svetlana Tanasić: Obavestili bi nas


- To je potpuna dezinformacija. „Grand“ je toliko jaka kuća da svoje ljude sigurno ne bi izbacivali putem medija, već bi nas obavestili.

Nadežda Biljić leti 100%


Joca Stefanović: Nasmejao sam se

- Probudio sam se jutros i majka mi je rekla: „Izbačen si iz ‘Granda’.“ Tako je pročitala. Prvo sam počeo da se smejem, a posle sam ipak razmislio o tome. Rekoh sebi da sam uvek bio korektan prema „Grandu“, da sam ispoštovao sve što su tražili, tako da mislim da nema razloga da me izbacuju.

Slobodan Batjarević Cobe leti 96%

Milan Stanković leti 100%

Jelena Kostov: To nema veze s mozgom

- Ma, dajte! Verujem da bi me neko obavestio, a ne da čitam u novinama. Taj spisak nema veze s mozgom, bar što se mene tiče. Za ostale zaista ne znam.

Saša Kapor leti 39%


Darko Filipović: Čiste izmišljotine

- To što piše nije istina. To su izmišljotine koje su verovatno namerno plasirane. Znajući koliko „Grand“ ulaže u profesionalizam, bili bismo obavešteni da smo izbačeni.


Silvija Nedeljković leti 90%


Nebojša Vojvodić: U bolnici sam


- Ništa ne znam o tome. U bolnici sam. Operisao sam cistu na pljuvačnoj žlezdi, pa se oporavljam. Nisam ni stigao da razmišljam o tome.

Prvi čovek najjače muzičke produkcije najavio veliku seču u svojim redovima
 
Femina
Objavi na Fejsbuku

Grand Pricaonica - Grand Chat

Prijatelji Zvezde Granda

Reklama 9 - Ad position 9

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 10 - Ad position 10

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 11 - Ad position 11

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING
Zvezde Granda