Prvi zajednički intervju Milene i Nemanje posle „Farme“

milena i nemanja na jahtiU „Farmi“ su se svađali, mirili, raskidali, psovali i ljubili. Svoju intimu su podelili sa auditorijumom, što im nije baš donelo uspeh, već iskušenja i probleme. Ipak, po izlasku sa farme Nemanja Stevanović i Milena Ćeranić su pobedili u jednom - ljubavi koja je, kako ističu, jača od svega. I sada im više ništa nije bitnije od toga.

Kakav je vaš odnos po izlasku iz „Farme“?
Nemanja: Izašli smo i videli šta nas je sve sačekalo, šta se pisalo, posebno o mojoj porodici i nije mi bilo prijatno, ali šta da se radi. Nakon svega, sređujemo utiske, a što se tiče ljubavi, ljubav je jača i kao da smo na početku veze.
Milena: Neverovatno, ali istinito, opet smo se zaljubili!


Pa onda se iz cele situacije izrodilo i nešto lepo?
Nemanja: Ojačali smo, spojile su nas loše stvari.

Mnogi su komentarisali da vaša ljubav neće dugo trajati posle „Farme“?
Milena: Jače smo se spojili baš zbog tog što ljudi misle da nećemo moći da izdržimo.
Nemanja: A i ništa se tu strašno nije desilo. Bile su samo priče, podvale, smicalice… Nije se desilo ništa zbog čega bi naša veza pukla. Jesmo se svađali, ali, uostalom, kao i svi ljudi.


Sada više ništa ne može da vas razdvoji?
Milena: Pa da, sada smo međusobno upoznali najlošije osobine.
Nemanja: I šta je tu najlošije? Ljubomora i psovanje. Kao što mi je neko rekao, to ti je kao kad jednom preležiš velike boginje i sledeći put, kada dođu male, više nije strašno.


Da li živite zajedno? Kako izgleda vaš odnos?
Nemanja: Pa ne zvanično, ali smo zajedno 24 sata!


Kako tako funkcionišete?
Milena: Mnogi su komentarisali, a i mi smo u jednom trenutku pomislili da preterujemo u nenormalnom viđanju, jer od 24 sata mi smo zajedno 26 sati, ako je to moguće. I probali smo da se ne vidimo jedan dan i, iskreno da vam kažem, nije bilo šanse da se ne vidimo. To vreme koje provodimo zajedno je veoma kvalitetno i lepo. Prija nam.


Da li ste spremni za ozbiljniji korak? Na imanju ste pominjali da je možda i vreme za bebu?
Nemanja: Mi bismo voleli i maštamo o tome! To je nešto najlepše što mladom paru može da se desi. Ali, u pravo vreme. Mislim da sada nije pravo vreme.
Milena: Trebalo bi da rešimo još neke stvari, da stanemo na noge. Jednostavno nam treba stabilnost.
Nemanja: Trebalo bi prvo da vidimo šta će biti sa poslom. Kako će ići sa poslom, da li će biti neki hit ili da nešto drugo radimo. Nije problem, ja sam živeo i pre „Granda“ i pre pevanja. Želimo da stanemo na noge i da se oporavimo. Mladi smo, ne žurimo.


Da li ćete ostati u „Grandu“?
Nemanja: Oboje smo ugovorom vezani za „Grand“. Za to mesto smo se izborili takmičenjem, Milena devet, a ja sedam meseci. Nismo ušli ničijom zaslugom, niti preko veze, osim zahvaljujući sebi i publici koja je glasala. Ako Saša Popović i ta publika koja nas je gledala kažu da mi treba da izađemo zato što smo se posvađali dva, tri, pet, deset puta za tri meseca, nije nikakav problem.


Saša Popović je najavio da će se o vašoj sudbini više znati na jesen?
Nemanja: Oni nas drže na ledu, što je malo neprijatno i neprimereno, ali šta je tu je.


Planirate li da radite preko leta?
Nemanja: Ne, ne bih još da radim, hoću da se odmorim!
Milena: Ja bih da odemo negde na odmor, bar na tri nedelje. Planiramo to, i vrlo uskoro, s obzirom na to da neće biti obaveza oko „Pinka“. Na tri nedelje najmanje, je l’ da srećo?
Nemanja: Da, da… idemo negde van zemlje, u Italiju ili Španiju.


Kakav je vaš odnos sa Draganom posle „Farme“?
Nemanja: Ja sam svoj kontakt s njom završio još pre godinu dana. I nismo komunicirali, niti smo se družili, niti bilo šta. Ona je ušla na farmu i desilo se to što se desilo. Osvojila je treće mesto i svaka joj čast na tome. I to je to. Meni su zamerali što pljujem na devojku sa kojom sam bio u vezi, a mislim da je ona prva pljunula mene onog trenutka kada je prešla kapiju farme!


Milena: Poštujem njeno treće mesto, svaka čast. Volela bih kada bi svako na takav način, to je lakši način, uspeo da postigne uspeh. Ali nije bitno treće mesto, bitno je da čovek ima ljudskosti u sebi. Mnogi su komentarisali da mi nju napadamo kako je ušla kao njegova bivša devojka, što i jeste istina, i sa tom činjenicom bi narod trebalo da se pomiri. Ona je na kraju i sama rekla da je ušla kao Nemanjina bivša, a izašla kao Dragana Milošević.


Nemanja: Ma sve je nebitno sada kada sam izašao sa farme. Prekinuo sam tu čuvenu igru „Farma“ i sada mi je potpuno nebitno šta se dešavalo tamo.

Prvi zajednički intervju Milene i Nemanje posle „Farme“
 
Femina
Objavi na Fejsbuku

Grand Pricaonica - Grand Chat

Prijatelji Zvezde Granda

Reklama 9 - Ad position 9

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 10 - Ad position 10

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 11 - Ad position 11

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING
Zvezde Granda