Rastko Obrenić - prete mu u skoli zbog Granda
Prete-mi-zbog-Zvezda-Granda!

Rastko Obrenić (16) iz Novog Sada, učesnik pete sezone muzičkog serijala, doživljava uvrede od učenika dizajnerske škole „Bogdan Šuput“, dok ga razredna onemogućava da nastavi takmičenje.

Šikaniraju ga jer peva u „Zvezdama Granda“! Rastko Obrenić, učesnik petog serijala najpopularnijeg muzičkog takmičenja, muku muči sa učenicima, ali i profesorima Srednje dizajnerske škole „Bogdan Šuput“ u Novom Sadu. Kao učenik pomenute škole, mladi pevač svakodnevno trpi uvrede od trenutka kada se prvi put pojavio na „Grandovoj“ bini.

- Većina ljudi u mojoj školi sluša metal i razne druge muzičke pravce, ali ne vole „Grand“. Kad sam se prvi put pojavio u novinama, učenici su cigaretama goreli fotografije na kojima se pojavljujem i crtali mi pentagrame na čelu, pa zbog toga nisam smeo da idem u školu - kaže za Kurir ovaj šesnaestogodišnjak rodom iz Čelareva, dodajući da mu dodatni problem predstavlja to što ni profesori nemajuA razumevanja za njegove muzičke afinitete.

- Nažalost, i nastavnici su protiv mog učešća u „Zvezdama Granda“. Pre svih moja razredna Sonja Bobić, koja mi nije opravdala nijedan izostanak dok sam boravio u hotelu „Babe“, na predstavljanju novinarima sa ostalim učesnicima. Još je pozvala moju majku i otvoreno joj rekla da ne voli „Grand“. Tom prilikom je zapretila da ću momentalno biti izbačen iz škole ako dobijem samo još jedan neopravdani izostanak - kaže vidno potresen Rastko, koji ne želi da prekine školovanje, ali ni da odustane od takmičenja koje može da mu promeni život.

Kad smo pozvali profesorku Sonju Bobić, ona je bila veoma drska, ne želeći da nam kaže zbog čega nema razumevanja za talenat jednog svog učenika:
- Odakle vam ta priča? Napišite da ne želim da dajem bilo kakvu izjavu!
Šta dodati na sve ovo osim: Sedi, nedovoljan, jedan!

Rastko Obrenić - prete mu u skoli zbog Granda
 
Femina
Objavi na Fejsbuku

Grand Pricaonica - Grand Chat

Prijatelji Zvezde Granda

Reklama 9 - Ad position 9

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 10 - Ad position 10

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 11 - Ad position 11

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING
Zvezde Granda