Seksi Sandra Provocira Zvezde Granda

Pevačica i bivša učesnica Velikog brata Seksi Sandra, uspela je da isprovocira svojim izjavama pevača Darka Lazića, kada je u nedavnom intervjuu izjavila kako je pevač proganjao i slao neumesne poruke.

Darko Lazić: Seksi Sandra preko mene i Slobe pokušava da napravi marketing


"Zaboravio je kako je na sve načine pokušavao da dođe do mene i kakve mi je poruke slao, želeći da prevari devojku sa mnom. Svakodnevno me je zvao i slao poruke tipa: "Da li sam napaljena?". Meni se prevrtao želudac svaki put kada bih se setila njegovog sala" - izjavila je Sandra i ispričala priču o devojci koja je navodno želela da ima seks sa Darkom.

"Ta devojka je imala pokušaj seksa sa njim. Rekla mi je da mu je tu negde oko 12cm, a još više ga muči to što mu stomačina pokrije to malo jada što ima. On s loži na sado-mazo, tako pokušava da nadomesti manjak muškosti" - zaključila je Sandra.

Sa druge strane, iznervirani Darko izjavio je kako Sandra uporno pokušava preko njega i Slobe da napravi sebi marketing.

"Video sam to, užas, šta više da kažem. Devojka očigledno pokušava preko mene i Slobe da napravi marketing. Izgleda da ima nekih problema, čim ovako traži svoj medijski prostor. Ne bih više stvarno to komentarisao" - izjavio je Darko.

 

Seksi Sandra Provocira Zvezde Granda
 
Femina
Objavi na Fejsbuku

Grand Pricaonica - Grand Chat

Prijatelji Zvezde Granda

eXTReMe Tracker

Reklama 9 - Ad position 9

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 10 - Ad position 10

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 11 - Ad position 11

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING
Zvezde Granda