Slavica Ćukteraš i Milan Topalović: Koncert u Zaječaru

Na višečasovnom spektakularnom koncertu povodom 115. rođendana Zaječarske pivare nastupili su i Slavica Ćukteraš i Milan Topalović Topalko

Proslavu jubileja otvorio je bogat kulturno – umetnički program uz splet narodnih igara, da bi se čuveni južnjački temperament rasplamsao koncertom Zvezda Granda – Milana Topalovića Topalka i Slavice Ćukteraš. Atmosferu su do usijanja, kao i uvek, doveli trubači, a veliko finale krunisano je spektakularnim vatrometom koji je na simboličan način označio uspeh Zaječarske pivare.

Šarmantni voditelj Dejan Pantelić napravio je sjajan balans između izvođača, domaćina i oduševljenih posetilaca, koje je u retkim predasima slao na okrepljenje – pivo i volove na ražnju.

- Sa Zaječarom delimo i teške trenutke, ali i uspeh i radost. Bili smo zajedno u poplavama, pomogli u vreme krize sa grejanjem, ali i podržali Rukometni klub Zaječar i niz kulturnih i muzičkih manifestacija. Svaki kvalitet u nama pronalazi partnera, a svaki uspeh je i uspeh Zaječara – kaže generalni direktor Ujedinjenih srpskih pivara Fransoa Ksavijer Maho.

Slavica Ćukteraš i Milan Topalović: Koncert u Zaječaru
 
Femina
Objavi na Fejsbuku

Grand Pricaonica - Grand Chat

Prijatelji Zvezde Granda

Reklama 9 - Ad position 9

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 10 - Ad position 10

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 11 - Ad position 11

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING
Zvezde Granda