Topalko Odmah Mora na Operaciju!

Topalko odmah mora da se operise Milan Topalović u panici - zbog pojave polipa na glasnim žicama sve teže peva, ali se plaši da ode kod hirurga.

Panika u glasu! Al’ bukvalno.

Pobednik prvog serijala rijalitija „Farma“ i jedan od najpopularnijih „grandovaca“ Milan Topalović moraće na operaciju ukoliko i dalje misli da peva! Kako Kurir saznaje od njegovog bliskog prijatelja, Topalko je svestan da može ostati bez glasa, ali se plaši da ode kod hirurga. I nervozan je zbog svega što se dešava, jer je došlo krajnje vreme da se posveti svom zdravlju.

- Milanu su se izgleda pojavili polipi na glasnim žicama, ali kako on to uopšte nije lečio, došlo je i do komplikacija. Na nastupu u Vrnjačkoj Banji proteklog vikenda bukvalno je urlao. Jeste da ima krupan glas, ali svim njegovim fanovima koji su došli da ga vide i čuju bilo je jasno da nešto nije u redu. Mnogo se napreže dok peva, što mu stvara još veće probleme. Svestan je da će morati da se podvrgne operaciji, ali još uvek iz straha beži od operacionog stola - završava naš sagovornik.

Topalko je već imao zdravstvenih problema, o čemu je Kurir prvi pisao početkom decembra. On nam je tada rekao da su mu doktori na VMA dijagnostifikovali alergiju na korov.

- Tačno je da imam problema s grlom, ali ne idem na operaciju - samo nam je kratko kazao pevač kada smo ga pozvali da vidimo kako se sada oseća.

Povodom cele ove drame želeli da porazgovaramo i s njegovom suprugom Vesnom. Međutim, ona je izbegavala naše pozive.

Topalko Odmah Mora na Operaciju!
 
Femina
Objavi na Fejsbuku

Grand Pricaonica - Grand Chat

Prijatelji Zvezde Granda

Reklama 9 - Ad position 9

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 10 - Ad position 10

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 11 - Ad position 11

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING
Zvezde Granda