Učesnici nove sezone „Zvezda Granda“ Marija i Rastko u vezi!

I ova sezona „Zvezda Granda“, pored budućih perjanica najjače produkcijske kuće, donosi i jednu ljubavnu priču.

Smuvali se Marija i Rastko!

Naime, Marija Marčeta iz Novog Sada, koja je pre nekoliko nedelja napustila takmičenje, u ljubavnoj je vezi sa Rastkom Obrenićem, poznatijem kao Žuti. Novopečeni par se često šeta zajedno, čuju se svakog dana, a kažu i da je Rastko drugi dečko otkako je upoznao Mariju, da je mnogo veseliji i opušteniji. Kada smo pozvali lepu Novosađanku da proverimo o čemu je zapravo reč, kroz osmeh nam je rekla da je zatečena našim saznanjem i da još ništa nije zvanično, što ne znači da neće biti:
- Zbunili ste me. Odakle vama to? Pa, čujemo se redovno, pred svaki nastup jedan drugom poželimo sreću, družimo se. Trenutno nemam dečka, ali možda to bude Rastko - kroz osmeh je prokomentarisala Marčeta.
Sa druge strane, mladi Obrenović je bio pričljiviji i potvrdio je da je u vezi sa koleginicom:

- To još nije zvanično. Čujemo se redovno, izlazimo, ali ništa konkretnije. Marija je baš lepa devojka i dopada mi se, pa ćemo videti šta će biti. Pošto je ispala iz takmičenja, podići ću glasače na noge, pa da je vratimo u baražu, voleo bih to - prokomentarisao je Žuti i dodao da će se on potruditi svim silama da je osvoji.

 

Rastko: Možda budemo kao Milan i Rada!

Očigledno je da je Rastku Milan Stanković jedan od idola, čak i frizuru ima kao i on, pa hoće da ga iskopira i što se devojke tiče. Što da nema i on devojku, i to koleginicu sa kojom se takmiči, baš kao Milanče. On nema ništa protiv da njega i njegovu voljenu upoređuju sa ovim popularnim parom.
- Možda mi budemo kao Milan i Rada, nikad se ne zna! Šta su sve prošli i još su zajedno - rekao nam je zaljubljeni Obrenović.

 

Sve ljubavi u „Zvezdama Granda“!

Izgleda da je ovo takmičenje veoma talično za buduće zvezde „Granda“, jer nijedna sezona do sada nije prošla bez ljubavnih afera i vezica. Neke su se odmah raspale na samom početku, neke malo kasnije, a neke još traju. U prvoj sezoni spanđali su se Tanja Savić i Darko Filipović, ali ta veza je trajala svega nekoliko meseci. Onda su drugu sezonu obeležili Milica Todorović i Nenad Jovanović, koji su u vezi bili četiri godine. Radmila Manojlović i Milan Stanković su već dve godine u srećnoj vezi, kao i Nemanja Stevanović i Milena Ćeranić. U ovoj petoj sezoni takmičenja polemiše se da su Edita Aradinović i Đorđe Rakić na pragu ljubavne veze.

Učesnici nove sezone „Zvezda Granda“ Marija i Rastko u vezi!
 
Femina
Objavi na Fejsbuku

Grand Pricaonica - Grand Chat

Prijatelji Zvezde Granda

Reklama 9 - Ad position 9

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 10 - Ad position 10

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 11 - Ad position 11

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING
Zvezde Granda