Zvezde Granda: Danju luduju, noću pevaju

Posle skoro dva meseca boravka na Crnogorskom primorju "Zvezde Granda" privode kraju radno leto. Za njihove koncerte tražila se karta više, a pevači su dane provodili brčkajući se u moru i bazenima, a uveče su nastupali po lokalima duž obale.

 

Mladi pevači bili su smešteni u Bečićima i u mestu Blizikuće pored Svetog Stefana, a svaki slobodan trenutak iskoristili da se dobro zabave. I dok se muški deo ekipe nadmetao ko će napraviti veću vratolomiju u vodi, devojke su se sunčale.

 

 

Najbolje se zabavljao Milan Dinčić Dinča, koji je poznat po tome da je uvek spreman za dobru zabavu, a njemu je parirala Milica Todorović izvodeći akrobatske skokove u vodu. Ni Bane Mojićević nije zaostajao za svojim kolegama, a dobro su se zabavljali i Slobodan Vasić, Stevan Anđelković i Darko Lazić.

 

Biljana Sečivanović na moru je uživala u druženju sa sinom Matejom i kolegama, kao i sa publikom na svojim nastupima. Uzdahe muškaraca svakako je izmamila atraktivna crnka Jadranka Barjaktarević. Mlada pevačica ovo leto će pamtiti po velikom interesovanju publike, a obožavaoci su joj često prilazili i na plaži.

Zvezde Granda: Danju luduju, noću pevaju
 
Femina
Objavi na Fejsbuku

Grand Pricaonica - Grand Chat

Prijatelji Zvezde Granda

Reklama 9 - Ad position 9

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 10 - Ad position 10

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 11 - Ad position 11

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING
Zvezde Granda