Zvezde Granda napustile Nilolina Kovac i Ivana Dulic!

U sinoćnoj emisiji Zvezde Granda još jednom nam se predstavila ženska grupa kandidata. Dve devojke koje su imale najmanji broj glasova su Nikolina Kovač i Ivana Dulić. Devojke će još jednu šansu dobiti u baražu.

Takmičarke za “Zvezdu Granda” malo su podbacile u prvom zajedničkom kolu, zaključak je direktora “Grand Produkcije” Saše Popovića. Naime, ženska grupa čija je startna postava bila deset kandidatkinja uspela je da prikupi tek nešto više od 50.000 sms glasova, dok je prošle subote muška grupa osvojila više od 80.000 glasova.

Popović je pre proglašenja još pomenuo da je većina devojaka lošije prošlo nego inače, jer sudeći po glasovima publike samo su tri devojke zadržale stare pozicije, dok su ostale osvojile znatno manje glasova nego što je to bio slučaj u prethodnim kolima. Publika je ove nedelje odlučila da takmičenje napuste Nikolina Kovač koja je pevala pesmu Marije Šerifović “Molitva” i Ivana Dulić koja je pevala pesmu “Učinilo Vreme Svoje” koju u originalu izvodi Zlata Petrović.

I ove nedelje žiri je bio u sastavu kompozitora Dragana Stojkovića Bosanaca i Zorana
Starčevića koji su primetili svaki falš kod devojaka, ali i pohvalili one koje su to
zaslužile. Dalje takmičenje nastavile su Andreana Čekić, Jelena Gerbec, Mirjana Aleksić, Ivana Pavković, Milica Radonjić, Bojana Šarović, Mirjana Mirković i Ana Šević.

 

Zvezde Granda napustile Nilolina Kovac i Ivana Dulic!
 
Femina
Objavi na Fejsbuku

Grand Pricaonica - Grand Chat

Prijatelji Zvezde Granda

Reklama 9 - Ad position 9

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 10 - Ad position 10

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 11 - Ad position 11

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING
Zvezde Granda