Sukobu Zvezdama Granda Viki Miljković i Marije Šerifović!
Sunday, 13 March 2016 20:00

POP-FOLK SUKOB U ZVEZDAMA GRANDA Viki: Marija me stalno napada! Pevačica priznaje da prevrtanja očima i komentara kako je nebitna ima puno, ali ne želi da im pridaje značaj i da se nervira.

Folk pevačica Violeta Miljković izazvala je veliku polemiku svojim učešćem u žiriju najgledanijeg muzičkog šou-takmičenja "Zvezde Granda".

Viki Miljković: Svako od nas ima svoj oštar stav i ja stojim iza toga

Foto: Z. Ilić / RAS Srbija Viki Miljković: Svako od nas ima svoj oštar stav i ja stojim iza toga

Dok jedni tvrde da njoj tamo nije mesto, drugi je i te kako podržavaju. Najviše zbog rata koji svake subote vodi sa koleginicama Jelenom Karleušom i Marijom Šerifović.

- Ne znam zašto me napadaju. Posebno Marija, ali to ćete morati nju da pitate - kaže Viki za "Blic".

Na provokacije, kako sama kaže, i te kako ume da odgovori, ali priznaje da joj se dopadaju konstruktivni sukobi koji postoje u žiriju "Zvezda Granda".

- Svako od nas ima svoj oštar stav i stoji iza njega. Ja to poštujem. Ne volim one koji su kao golubovi preletači. Ja sam veoma tvrdoglava i uvek kažem ono što mislim. Kada nemam šta pametno da kažem, ne pričam - kaže pevačica.

Viki je izuzetno ceni, a veruje i da je to uzajamno: Marija Šerifović
Foto: M.Mitrović / RAS Srbija Viki je izuzetno ceni, a veruje i da je to uzajamno: Marija Šerifović

Gotovo svake subote kada se na kanalu TV Prve emituje najgledanije muzičko takmičenje, na društvenim mrežama možemo pročitati komentare da Šerifovićeva nipodaštava stariju koleginicu, i jasno i bez uvijanja joj stavlja do znanja da je ne poštuje.

- Ne verujem da me Marija nipodaštava. Ja nju izuzetno cenim i poštujem, a nadam se da je to obostrano. Njenu majku poznajem i poštujem, a verujem da i Marija isto tako razmišlja - kaže Viki, koja ne krije da joj pomalo smetaju napadi koleginica.

- Naravno da sam primetila da su napadi na mene konstantni, ali pobogu, ne moramo svi da mislimo isto. Smatram da su oni preoštri u svojim komentarima. Ja ću uvek biti ovakva, a koleginice takve kakve jesu. To je normalno - rekla je Viki.

"Ceca mi je preporučila svog stilistu"

Mnogi su primetili da folk pevačica nakon pojavljivanja u "Zvezdama Granda" i te kako vodi računa o svom izgledu, te da je odlično stilizovana.

Svetlana Ceca Ražnatović
F

- Drago mi je ako su ljudi to primetili. Promene u mom izgledu krenule su nakon što sam snimila spotove za dve nove pesme, a onda sam i nastavila saradnju s odličnim timom stilista. U pitanju je dečko koji oblači Svetlanu - Cecu Ražnatović. Ona mi je preporučila njega kao nekoga ko bi mogao da mi pomogne. Moram priznati da sam jako zadovoljna - kaže Viki za "Blic".

Sukobu Zvezdama Granda Viki Miljković i Marije Šerifović!
 

Uživo Uključenja

Narod Pita UživoNarod Pita

Broj telefona za direktno uključenje u emisiju Narod Pita: 011 35 71 388

Email: narodpita@grand.rs

SMS pitanja

SMS Pitanja GledalacaSMS pitanja gledalaca

Broj mobilnog telefona za SMS pitanja gledalaca u emisiji Narod Pita: 063 11 06 147

Pitanja na Forumu

Forum PitanjaZvezde Granda forum pitanja

Diskusije, pitanja i odgovori o zvezdama granda. Nastavi...
Zvezde Granda Reklamiranje

Pevači Granda - Singers

Ovde možete saznati koji pevači su u Grand produkciji sa biografijama i diskografijom objavljenom za Grand izdavačku kuću.   Opširnije

Grand Šou

Grand šou muzička emisija u kojoj gostuju ostvareni pevači u kojoj učešće imaju i Grand balerine, uz orkestar Miše Miloševića.

Grand Produkcija Info

Informacije o najvećoj producentskoj kući na Balkanu - "Grand produkcija"   Opširnije

MP3 Muzika - Music

Uskoro ćemo postaviti deo na Grand Zvezde sajtu koji će sadržati linkove ka sajtovima koji nude skidanje MP3 muzike besplatno. Download free mp3 music, soon.

Grand Produkcija Uredništvo

Uredničko-vlasnički tim na čelu sa Sašom Popovićem i Lepom Brenom uspešno vodi i organizuje poslove.    Opširnije

Grand Parada

Grand parada muzike i pevača koji se takmiče u muzičkim duelima, natpevavaju se, zabavljaju narod u Srbiji i putem satelita u celom svetu.

Femina
Objavi na Fejsbuku

Grand Pricaonica - Grand Chat

Anketa

Koji muzički šou radije gledate?
 

Prijatelji Zvezde Granda

Zvezde Granda 2014/2015. info

Nove Zvezde Granda, unofficial site, nezvaničan sajt, 2014 2015 skidanje pesama, Zvezde Granda Forum - Najveca zajednica fanova na jednom mestu - Nove zvezde granda 2015, Grand Zvezde 2015, Grand produkcija, Sasa Popovć

Prisutni Korisnici

We have 40 guests online

Reklama 9 - Ad position 9

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 10 - Ad position 10

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING

Reklama 11 - Ad position 11

Vaša reklama OVDE - Your AD here - MARKETING
Zvezde Granda